Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek léteznek természet...

Szerintetek léteznek természetfeletti lények? (Pl:Farkasember)

Figyelt kérdés
2014. ápr. 2. 16:49
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:

Farkasemberek nem léteznek, egy betegség a legenda alapja amire nem tudtak magyarázatot találni az emberek :

[link]

2014. ápr. 2. 18:09
 22/48 anonim ***** válasza:
74%
Szóval angyalok léteznek, de egy valós állaton alapuló teremtmény már tül meseszerűnek számít? Nem csalódtam ma sem.
2014. ápr. 2. 19:07
 23/48 anonim ***** válasza:
30 vagyok, te pedig ha több mint 11, akkor segghülye.
2014. ápr. 2. 19:19
 24/48 A kérdező kommentje:
Méghogy te 30 O.o :) képzld nem 11 vagyok :)
2014. ápr. 2. 19:34
 25/48 A kérdező kommentje:
Wyrm , hát énsem csalódtam senkiben :) de nemis baj ha nem hiszik maradjon titok a Farkasemberek kiléte
2014. ápr. 2. 19:35
 26/48 anonim ***** válasza:
55%
Farkasemberek nincsenek!!!!!Érts már meg!!!! :D
2014. ápr. 2. 20:45
 27/48 anonim válasza:
Kedves kérdező! Az ufók létezése felől semmi kétségem és a szellemekben is hiszek mert rengeteg bizonyíték van rá nade linkelj már nekem egyetlen fotót ahol nem filmből fotózott vagy rajzolt farkasember látható meg egy olyan cikket ami valójában megtörtént, vámpírharapásra utaló halálesetet tárgyal.
2014. ápr. 3. 17:49
 28/48 anonim ***** válasza:
27-es teljesen egyetértek veled!Kérdező nincs olyan oldal/cikk ahol a farkasemberek/vámpirok létezéséről ad infót -ha csak nem egy fanatikus oldal- mivel azokat csak a filmekben/könyvekben láthatod.Nem értem mégis hogyan alakulna valaki farkasemberré -betegség most off-?Megharapja egy farkas?:D vagy hogy?Szerinted van olyan hogy minden teliholdkor átalakul szőrös kétlábú gyilkológéppé?Nem offensive
2014. ápr. 3. 20:02
 29/48 A kérdező kommentje:
"Kedves kérdező! Az ufók létezése felől semmi kétségem és a szellemekben is hiszek" szóval így állunk az elvont dolgokba jobban hiszünk de aminek van valóságalapja az már nemigaz köszönöm nektek ahogy Wym is mondta nemcsalódtam bennetek :)
2014. ápr. 3. 21:38
 30/48 anonim ***** válasza:

Kriptidek léteznek, (olyan lények, melyeknek létezése nem bizonyított) persze sokan közülük kitaláltak. A farkasember-vérfarkas legendáknak is biztosan van alapjuk.

Ajánlom figyelmedbe a kriptozoológiai blogokat, nagyon sokminden megtalálható rajtuk.

Pl.: www.kriptozoologia-kitalalt.blogspot.hu , kriptid.blog.hu , kriptozoologia.blogspot.hu

2014. ápr. 6. 10:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!