Ezek jelek? Mitől vannak?
A környezetem gonosznak és álszentnek tart, nem mondom, hogy teljesen ok nélkül. A szüleim vallásosak, én pedig nem tartom magam kereszténynek. Viszont sokat tudok a Bibliáról, tisztában vagyok az egyház dolgaival, mások szerint mély gondolataim vannak, de én nem gondolom komolyan ezeket a dolgokat. És magamban más vagyok. Nem gyűlölök senkit, de nem is szeretek igazán egy embert sem, közönyösnek és önzőnek tartanak. Nagyon nyugodt vagyok, soha semmi nem vált ki belőlem érzelmi reakciót, ezzel néha az őrületbe kergetek másokat. Élvezem azt, hogy tudják, hogy kétszínű vagyok, és pimasz, mégsem tudják rámbizonyítani. Többen mondták már azt, hogy olyan, mintha nem is lennének érzelmeim, érzéseim.
Lehet, hogy fura, de szeretem azt látni, hogy mások egészen kifordulnak magukból, szinte az őrületbe kergetem őket, én pedig nyugodt vagyok, és józan. Nevetségesek és szánalmasak tudnak ilyenkor lenni.
És még egy furcsa dolog: ha kisgyereket kézbe vagy ölbe veszek, azonnal sírni kezd, és rugdalózni, pedig a szülei szerint úgy tartottam, mintha már lett volna gyerekem. A kicsi pedig, ahogy elvették tőlem, lenyugodott. Másnál nem sírt, nálam pedig más babák sem maradnak nyugton. Egy kislányt, (aki még ovis sem volt) megkérdezte az anyukája, hogy miért fél tőlem, és azt mondta, hogy azért, mert rossz, csúnya a szemem. Pedig nagy, barna, szép szemeim vannak (nem dicsekvésből).
De a legfurább dolog, ami történt velem, az volt, hogy egy táborban, este, félálomban voltam, de nem álmodtam semmit, és megszólaltam. Azt mondtam, hogy ,,vigyázz a kezedre", nem tudom, hogy miért. Egy barátnőm aludt a szomszédos ágyban, és megkérdezte, hogy miért. Nem is tudtam, hogy miért mondtam, és betudtuk annak, hogy félálomban beszéltem. A lány másnap elesett, és eltörte a kezét. Aznap éjszaka pedig állítólag álmomban beszéltem (addig soha nem volt ilyen), és azt mondtam, hogy ,,én rontottam meg V.-t!"
Elég fura jelenségek. Van ötletetek, mitől lehetnek?
"A szüleim vallásosak, én pedig nem tartom magam kereszténynek. "
Mint ahogy másik többmillió kamasz sem a vallásos szülőkkel.
"Nagyon nyugodt vagyok, soha semmi nem vált ki belőlem érzelmi reakciót, ezzel néha az őrületbe kergetek másokat."
Három ismerősöm is van aki ilyen. Nyugodt természetűek és kész.
"Élvezem azt, hogy tudják, hogy kétszínű vagyok, és pimasz, mégsem tudják rámbizonyítani."
Kétszínűnek lenni nem szép dolog, de te még élvezed is? Gratulálok.
"Lehet, hogy fura, de szeretem azt látni, hogy mások egészen kifordulnak magukból, szinte az őrületbe kergetem őket, én pedig nyugodt vagyok, és józan. Nevetségesek és szánalmasak tudnak ilyenkor lenni. "
Sokan iskolában a másikat őrületbe kergetik a hülyeségeikkel és kinevetik. Hasonló szituáció.
"A kicsi pedig, ahogy elvették tőlem, lenyugodott."
Érhető, hogy a gyerek az anyja vagy az apja kezében nyugodt, nem pedig vadidegennél, aki nincs megszokva.
" Aznap éjszaka pedig állítólag álmomban beszéltem (addig soha nem volt ilyen), és azt mondtam, hogy ,,én rontottam meg V.-t!" "
Ha a vigyázz a kezedet beakarod tudni annak, hogy előre láttad, hogy barátnőd eltöri a kezét, akkor azt is tudd igaznak, hogy megrontottad V-t :DD
De nem?
Amúgy semmi különleges nincs az egészben. Én is álmodtam már olyat, ami aztán megtörtént. Kb. bevonzod szerintem. Ez olyan, mint amikor rágondolsz egy régi barátra, hogy felhívhatna, mert régen találkoztatok, aztán aznap vagy pár napon belül meg is keres.
Azt hiszem, kicsit rosszul fogalmaztam. A szülők vallásosságát csak mint okot írtam le, hogy miért tartanak álszentnek. A babás szituációban a kicsit nem az anyja vette el tőlem, hanem egy másik ,,vadidegen", akit szintén nem ismert túlzottan. Aztán még ketten ölbevették, és náluk nem volt semmi baja. Az álomban beszélést pedig inkább érdekességként írtam le, mert nem tudtam, hogy van-e köze a dologhoz. Azt elfelejtettem leírni, hogy többször álmodtam már boszorkányokkal (lehet, hogy ez is csak egy ilyen álom volt). Egyébként nem foglalkozom sokat a boszorkány-varázsló témával, nem olvastam a Harry Pottert, nem szoktam filmeket nézni.
De nagyon köszönöm a válaszokat! :)
Laylah, a kamaszkornál ez jóval komolyabb.
"Nem gyűlölök senkit, de nem is szeretek igazán egy embert sem, közönyösnek és önzőnek tartanak.
"Nagyon nyugodt vagyok, soha semmi nem vált ki belőlem érzelmi reakciót, ezzel néha az őrületbe kergetek másokat."
"Élvezem azt, hogy tudják, hogy kétszínű vagyok, és pimasz, mégsem tudják rámbizonyítani."
"Többen mondták már azt, hogy olyan, mintha nem is lennének érzelmeim, érzéseim. "
"És még egy furcsa dolog: ha kisgyereket kézbe vagy ölbe veszek, azonnal sírni kezd, és rugdalózni, pedig a szülei szerint úgy tartottam, mintha már lett volna gyerekem."
Vagy egy fullos INTP/INTJ, vagy pedig szociopata.
"A környezetem gonosznak és álszentnek tart"
Nem érzel itt logikai buktatót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!