Szerintetek léteznek természetfeletti lények? (Pl:Farkasember)
Figyelt kérdés
2014. ápr. 2. 16:49
11/48 anonim válasza:
kérdező kicsit pontosabban megtudnád fogalmazni hogy mi az a farkasember?Valami jó körűlirás vagy valami olyan kép ami szerinted tükrözi a valóságot.
12/48 A kérdező kommentje:
hogy néznek ki ?
2014. ápr. 2. 17:32
13/48 A kérdező kommentje:
11 es , a farkasemberek olyan emberek akik "farkasok" is egyben , állati ösztön van bennük . (Remélem ennyi elég volt) :)
2014. ápr. 2. 17:35
14/48 anonim válasza:
Én a medve-disznóembert láttam múltkor a 7 buszon, láteznek !!!!!4!!
15/48 anonim válasza:
Anyám ezt én is tudom... de jó lenne ha linkelnél egy képet ami alapján betudnám lőni hogy te kb mire gondolsz hogy hogyan néznek ki.Úgy mint a HP-ban vagy esetleg mint a Farkasban vagy hogy?+tudnál olyan cikket (ami nem valami agymosott oldal) linkelni ami ir részletesen a farkasemberek létezésének a bizonyitékairól?
16/48 A kérdező kommentje:
Ne haragudj , de nem rendelkezik mindenki jó internettel , már nem tudom hol olvastam .
2014. ápr. 2. 17:49
17/48 A kérdező kommentje:
* meg
2014. ápr. 2. 17:49
18/48 anonim válasza:
Vámpírok ,pedig léteznek az egyik iskolatársam is az. Fal fehér és ,amikor az egyik rokonától vért vettek ,mert nem ivott eleget és besűrűsödött a vére akkor elhozta a besűrűsödött vérmintát. Éppen kiskanállal eszegette a suliban ,amikor megkérdeztem ,hogy mi az és azt mondta "vér puding". Azóta nem nagyon beszélünk.
19/48 anonim válasza:
Szerintem léteznek. Én hiszek bennük. Attol még hogy nem látjuk őket létezhetnek.
20/48 A kérdező kommentje:
Szerintemis csak titokzatosak :)
2014. ápr. 2. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!