Ez mi lehetett?
Figyelt kérdés
Mikor mostam este fürdőben a tükör előtt a fogam és belenéztem a tükörbe mögöttem egy ismeretlen lány állt késsel a kezében mikor pedig igazából(nem a tükrön keresztül)néztem akkor eltűnt de ha újra belenéztem a tükörbe megint ott állt
annyira megijedtem mi volt ez ???
2014. márc. 26. 17:49
11/23 Laylah válasza:
Nem vagyok benne biztos, hogy van bármi valóságalapja ennek, a legvalószínűbbnek tényleg az látszik, hogy túl sok horrort nézel.
12/23 anonim válasza:
Ijaj istenem miért kell lehordani?! Egyből ilyen válaszok jönnek h képzeled meg túl sok horror -.-""" Mióta olvastam hogy feltámadt egy lelkész,és sok orvos meg ember bizonyíthatja,azóta hiszek szellemekben,meg ilyen furcsaságokban..Ennyi.. és ha majd egyszer veletek is ilyen furcsaság fog történni jöhettek a kérdéseitekkel h uristen.. és nektek h esnee ha nem normális választ kapnátok?!!! Essen kiiii a szemetekk
13/23 anonim válasza:
Maradjatok már, süt róla, hogy KAMU!!!
14/23 Laylah válasza:
12.: Én az "ezósok" táborát erősítem (ha úgy osztjuk fel a népet itt, hogy ezósok és szkeptikusok).
15/23 anonim válasza:
Nem szellem volt. Odaképzelted. Én is képzelődök állandóan ha este megyek ki az ILLEMHELYRE ami az udvar végén van. Ilyenkor ufót látok, szellemet, azt a halál bácsit aki viszi a kaszát, tudod ... a kaszás! Nem kell megijedni. Ha látod a kést nála, kérdezd meg, hogy életlen e a kése, meg kell e élezni vagy nem éhes e. Na meg előtte mosd meg az arcod hideg vizzel, hogy észhesz térj
16/23 anonim válasza:
Akit te láttál az Zsuzsi... unokatestvérem, és alvajáró! Nagyon sajnálom, ha megijesztett, de általában nem szokott mások házába bemenni. Még egyszer nagyon sajnálom! De örülj, hogy nem dugta föl a kést a pi*csádba, mert már volt rá példa, hogy feldugta valakinek a végbelébe.
Szerintem azzal a késsel kente reggel a vajas kenyerét.
17/23 anonim válasza:
Zsuzsinak is be kell tenni a kést a végbelébe, aztán én is kenem majd a kenyeret vele
18/23 anonim válasza:
Oké, de vigyázz, mert kényszeres hasmenése van, és ha lefossa kenheted majd a kenyeret vele.
19/23 anonim válasza:
Adok hozzá egy kis cukrot és meglesz a nutellás kenyér
20/23 anonim válasza:
" Nyomokban kukorica darabkákat tartalmaz ". Ezt üzeni neked Zsuzsi :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!