Ez mi lehetett?
Mikor mostam este fürdőben a tükör előtt a fogam és belenéztem a tükörbe mögöttem egy ismeretlen lány állt késsel a kezében mikor pedig igazából(nem a tükrön keresztül)néztem akkor eltűnt de ha újra belenéztem a tükörbe megint ott állt
annyira megijedtem mi volt ez ???
Nem az nem lehetett!
Álltam a tükör előtt és mögöttem 2-3 méterre egy élethű lány állt de ne volt igazi.
2 kérdésem van hozzád:
1. Mit szivsz?
2. Honnan szerzed be az anyagot?
menj be újra és nézd meg de vidd a telefonodat és fotózd vagy videózd le.
Az ilyenekről miért nem készülnek bizonyítékok,?
"menj be újra és nézd meg de vidd a telefonodat és fotózd vagy videózd le.
Az ilyenekről miért nem készülnek bizonyítékok,?" Huh! A francba! Tényleg?! Miért nem?! Teljesen független, hogy reális, vagy irreális a történet! Ekkora baromságot hogy lehet kérdezni?
"Mikor mostam este fürdőben a tükör előtt" - Gondolom, te azért fel vagy arra készülve lábmosás, vagy zoknimosás közben arra - természetesen nyakadban lóg a kamera -, hogy olyan fog veled történni, amit majd Paraszilvencia, a messzi távolban nem hisz el, egyből le tudd kamerázni! Megismételhető legyen, meg a tudósok többszöri méréssel is tudják elemezni...
Ennél még annak is több esze van, aki esetleg baromságot kérdez. Veled ilyen soha nem fog előfordulni! Ha olyan történik veled, amit nem értesz, akkor egyszerűen törlöd. Így aztán nincs túlterhelve a memóriád!
Hogy a kérdésre is válaszoljak: Szerintem a tudatalattidból jött elő egy másik asztrált síkból valaki, aki fel akarta venni veled a kapcsolatot egy párhuzamos világból, egy másik tér-idősíkból! Ez egy gondolatláncolattal újra előidézhető. Ha megfelelő gondolatsorokat újra átéled, sikerül újra ugyanazt a pozíciót megtalálnod, behatárolt területen, meghatározott paraméterekkel rendelkező személyekkel találkozhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!