Ez mitől lehetett?
Azt mondják,hogy a szellemek elektromos dolgokból táplálkoznak.
Tegnap történt is egy ilyesmi fajta dolog...
Én rendeltem a netről egy mozgásérzékelő lámpát,ami ha sötétbe kimegyek az erkélyre gondozni a bonsaikat,akkor ahogy belépek az erkélyre,felkapcsolódik.
Tegnap be volt dugva,és nem járt senki az erkélyen,és mégis felkapcsolódott magától a lámpa....
Ami csak akkor kapcsolódhatna fel,ha valaki kimegy az erkélyre.
Tudtommal nincsen semmi baja.
Arra gondoltam,hogy mi van,ha egy szellem miatt kapcsolódott fel a lámpa?
Mert ugye érzékelte a lámpa a mozgást.
Ezt azért kérdezem,mert már sokszor történtek velem ilyen dolgok.
Mondjuk valamelyik szobában tök jól elalszom,de valamelyikbe folyamatosan kiráz a hideg,és rémálmaim vannak.
Meg még történtek durvább esetek is.
Előre közlöm,hogy nem vagyok kíváncsi bunkó válaszokra,leszólásokra,köszönöm!
Egyetértek az előttem szólókkal.
Öhm, nem mondanak olyat, hogy a szellemek az elektromos dolgokból táplálkoznak, ez eléggé sok minden miatt hülyeség. Maximum azt mondják, hogy képesek bezavarni az elektromos berendezéseket. :)
Az ilyen mozgásérzékelős lámpák meg azért sokszor felkapcsolódnak rovarokra, ablak előtt közel elszálló madárra, ami nagyobb testű. :) Emiatt kár aggódnod.
Az meg, hogy van ahol rosszul alszol, az valahol természetes is, csomó válasz lehet erre, ami nem ennyire természetfeletti. Vízerek, elektromos zaj, fények, feng-shui :D
Ha viszont mégis szellemekre gyanakszol, szenteltesd fel a szobákat, imádkozz olyan vallás szerint, amiben hiszel, meditálj, űzd el magadtól a rossz dolgokat :)
Miféle más dolgok történtek még?
"Ami csak akkor kapcsolódhatna fel,ha valaki kimegy az erkélyre."
Ez nem igaz. Rovartol, sundisznotol, egertol, patkanytol, akarmilyen mozgo dologtol felkapcsolodhat.
"Tudtommal nincsen semmi baja."
Lehet rosszul tudod.
Egyebkent eleg meredek, hogy azonnal szellemre gondol valaki.
Oké,köszönöm az eddigi jó válaszokat!:)
Volt olyan is,hogy valaki a fülembe lehelt,vagy pedig tisztán hallottam,hogy valaki lélegzik mögöttem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!