Mi lehetett az az árny?
Pár hónapja felébredtem éjszaka, és amikor megfordultam, az ágyon, a fehér falon egy kb 2 méter magas, emberszerű szürke árnyalak tűnt fel. Rettenetesen megijedtem, totál lefagytam, és csak néztem. Amikor észrevett, átszaladt a szobán a falon, majd eltűnt a túloldalon.
Velem is, és ebben a szobában is sok fura dolog történt már.
Például napok óta minden nap kirázom a pokrócot, ami az ágyamon van, letisztítom a lepedőt, másnapra mégis teli az ágy fekete hajszálakkal. A pokróc félbe van hajtva, és vagy benne, vagy alatta találok hajszálakat.
Ma felszedtem a matracokat, csak úgy kíváncsiságból, persze semmit nem találtam. Mikor felnéztem, azonban az ágyon csomóban voltak fekete hajszálak.
Én szőke vagyok, a szobatársam vörös, tehát nem tőlünk származik. Másnak nincs kulcsa a szobához.
20L
Én elvinném a hajszálakat megvizsgáltatni.Kíváncsi lennék, miféle szerzettől származik..
Az árnyalak úgy is létrejöhetett, hogy valaki állt az ajtó vagy ablak előtt és úgy esett rá hátulról a fény, a falra vetítette az árnyékát.A fényhatásoktól függően ez egy vékonyabb sötétítő függőnyön át is lehetséges.
Lehet, hogy a pokrócban van valami hajhoz hasonló szál, ami hullik, nem?
De persze nem zárható ki, hogy rejtélyesebb ok van a háttérben, én most a racionálisabb lehetőségeket soroltam.
Szerintem olvasd el. Perszue csak reggel. Meglepő a hasonlóság.
A hajszálakkal lehetne kezdeni valamit. Milyen hosszúak? Le tudnád fényképezni őket?
Véletlenül nem a szobatársad vitt fel valakit a szobára? :)
A szobatársam egész hétvégén nem volt itt.
Változó, van köztük nagyon hosszú és egész rövid is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!