El akarom adni egy démonnak a lelkemet hogy teljesítse a kívánságom de mit és hogyan?
Sziasztok . szólok előre ! ne a nevemből itéljetek a mániákus az teljesen mást jelent .. azt csak úgy viccböl adtam mert nem volt más ötletem :) nah de a kérdésem az az lenne hogy el akarom adni egy démonak a lelkem..szeretem istent és tisztelem is... meg vagyok keresztelve ,járok templomba is 4 éves koromtol 11 ig hittant tanultam ovodátol felsőig . de van egy kívánságom ami nem hatalom nem hallhatatlanság hanem teljesen más ezt inkább privátban aki tudni szeretné.
de hogyan lehet megidézni ? és bármilyen kívánságot valóra vált ??hallottam olvastam igaz történeteket is hogy eladták a lelküket a gonosznak.... de akkor már nem is lehet a menybe kerülni ugye ? .... de a kívánságom nagyon fontos !!! remegek most izzadok ..
hogyan tudom megidézni ? hogy megy ez az egész ? lécives segítsetek szépen kérlek titeket !... szteptikusok azt csináltok amit akartok és nem szívtam semmit és nem is kamu köszi..
Laylah-nak igaza van.....
Ne legyél már hülye,és ne tiszteletlenítsd meg ezeket a dolgokat.(nem tudtam mást szót írni xd)
Gyermekeim Azúrban! Normális esetben elkezdtem volna a ,,ne-a-kora-alapján-ítéljétek-meg-a-kérdezőt" dumát, de ezen a kérdésen kishíján bevizeltem a nevetéstől.
Bogaram, ne ilyen dolgokkal szórakozz. Eddig kettő ismerősöm bolondult bele a szó szoros értelmében a játszadozásnak indult idézgetésekbe, de azt hiszem, máris van egy harmadik...
Most nem akarok belemenni a létezikdémon/nemlétezikdémon téma fejtegetésébe, de ezt ne csináld. Rohadtul rá fogsz fizetni (elnézést a vaskos kifejezésért).
Ennyi idősen még nem tudod helyesen fölmérni azt, hogy mi az igazán fontos az életben, nem célszerű elezózni a józan eszedet (aminek ezen kérdés alapján úgyis meglehetős hiányában szenvedhetsz.)
Ehhez nem kell eladni senkinek sem a lelked...
Akard nagyon képzeld el, majd vár hogy megvalosúl, a hogyannal és a mikorral ne foglalkozz nehézségtől függően fog időben megvalosulni. Működik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!