Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » El akarom adni egy démonnak a...

El akarom adni egy démonnak a lelkemet hogy teljesítse a kívánságom de mit és hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok . szólok előre ! ne a nevemből itéljetek a mániákus az teljesen mást jelent .. azt csak úgy viccböl adtam mert nem volt más ötletem :) nah de a kérdésem az az lenne hogy el akarom adni egy démonak a lelkem..szeretem istent és tisztelem is... meg vagyok keresztelve ,járok templomba is 4 éves koromtol 11 ig hittant tanultam ovodátol felsőig . de van egy kívánságom ami nem hatalom nem hallhatatlanság hanem teljesen más ezt inkább privátban aki tudni szeretné.

de hogyan lehet megidézni ? és bármilyen kívánságot valóra vált ??hallottam olvastam igaz történeteket is hogy eladták a lelküket a gonosznak.... de akkor már nem is lehet a menybe kerülni ugye ? .... de a kívánságom nagyon fontos !!! remegek most izzadok ..

hogyan tudom megidézni ? hogy megy ez az egész ? lécives segítsetek szépen kérlek titeket !... szteptikusok azt csináltok amit akartok és nem szívtam semmit és nem is kamu köszi..

2014. márc. 17. 20:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Miért vársz normális választ? Ne legyen semmi kívánságod. Ennyi erővel már egy lámpást is simogathatnál...
2014. márc. 18. 19:33
 22/29 dragonkalo ***** válasza:

Laylah-nak igaza van.....

Ne legyél már hülye,és ne tiszteletlenítsd meg ezeket a dolgokat.(nem tudtam mást szót írni xd)

2014. márc. 18. 21:09
 23/29 anonim ***** válasza:
54%
ha siekrül akkor egy hülyével kevesebb, ha nem sikerül attól még lehetsz Darwin díjas!
2014. márc. 19. 22:07
 24/29 anonim ***** válasza:
30%
Kérlek, most Istent szereted, és tiszteled, vagy az ellenségének akarod eladni a lelked? Ezt érdemes tisztázni. Egyébként megsúgom, hogy ebben a korban nem célszerű kiírni a korodat, ha nem muszály, mert senki nem fog komolyan venni. A ,,gonosz" majd jelentkezik a lelkedért, ha szüksége lesz rá, addigis, ha valamire szükséged van, inkább imádkozz Istenhez, hiszen, mint mondtad, Benne hiszel. Ne próbálkozz szellemekkel, meg démonokkal! Nem tudod őket megidézni, és van olyan ismerősöm, aki beleőrült ebbe. Inkább angyalokkal foglalkozz, abból nem jöhetsz ki rosszul! :) Nem hiszek ezekben az idézgetésekben, de ha mindenképpen természetfeletti lényeknek akarod eladni a lelked, az angyalokról a neten is sok ilyen információt, technikát találsz. Hidd el, Isten megsegít, csak higgy Benne! :)
2014. márc. 25. 21:14
 25/29 anonim válasza:
Tudod, hogy Isten nem ad erőt! Isten olyan helyzeteket ad, ahol erős lehetsz. A döntés csak a Tied!
2014. márc. 31. 16:29
 26/29 anonim ***** válasza:

Gyermekeim Azúrban! Normális esetben elkezdtem volna a ,,ne-a-kora-alapján-ítéljétek-meg-a-kérdezőt" dumát, de ezen a kérdésen kishíján bevizeltem a nevetéstől.

Bogaram, ne ilyen dolgokkal szórakozz. Eddig kettő ismerősöm bolondult bele a szó szoros értelmében a játszadozásnak indult idézgetésekbe, de azt hiszem, máris van egy harmadik...

Most nem akarok belemenni a létezikdémon/nemlétezikdémon téma fejtegetésébe, de ezt ne csináld. Rohadtul rá fogsz fizetni (elnézést a vaskos kifejezésért).

Ennyi idősen még nem tudod helyesen fölmérni azt, hogy mi az igazán fontos az életben, nem célszerű elezózni a józan eszedet (aminek ezen kérdés alapján úgyis meglehetős hiányában szenvedhetsz.)

2014. ápr. 8. 15:26
 27/29 anonim válasza:
Sceptic bas**i ezen besírtam XDD nem normális xdd
2014. ápr. 8. 15:43
 28/29 anonim ***** válasza:

Ehhez nem kell eladni senkinek sem a lelked...

Akard nagyon képzeld el, majd vár hogy megvalosúl, a hogyannal és a mikorral ne foglalkozz nehézségtől függően fog időben megvalosulni. Működik..

2014. máj. 2. 00:46
 29/29 anonim válasza:
Szánalmasak vagytok 1-1 ig... igazi buta gck.
2020. dec. 9. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!