Önző ez a kívánságom, azért nem teljesül?
Szeretem a volt páromat nagyon nagyon. De neki már másik párkapcsolata van. Én titokban még is azt kívánom, hogy bárcsak visszajönne hozzám. Önző vagyok nagyon? :(
Mit tehetnék, hogy ne legyek önző? Segítsen valaki kérem! Én csak boldog szeretnék lenni. :(
szia!
Nem vagy önző, csak nem tudod/mered elfogadni, hogy annak a kapcsinak már vége és ő mást szeret.
Ilyenkor csak azt tudom javasolni: Te is keress olyant, akivel boldog lehetsz, mert ez a hajó nagy valószínűséggel már elúszott!
Ilyen nagy lángolások után sajnos az emberek nagy százaléka hajlamos arra, hogy az exéhez mérje a következőt, főleg ugye a jó tulajdonságaihoz.
De érdemes elgondolkozni, hogy miért is ért véget? Mi is volt az oka? Ja, hogy nem is volt olyan szent meg megértő, ja... Szóval végig kell járni ezt a hosszú utat a felismerésig, hogy az ex sem volt megfelelő, mert akkor nem lett volna vége a kapcsolatnak.
helló.
egy jó tanács, ha nem gond. :)
Ne keverd össze a ragaszkodást a tiszta szeretettel...a szeretet az soha sem fáj, akit pedig tiszta szívedből szeretsz, azt el tudod ereszteni. A ragaszkodás pedig abból ered, amit magában a kérdésedben is kiírtál. Ez az igazság, és nagyon sok ember tévedésben van ezen a téren, és összekeverik a kettőt...a szerelem pedig a szeretetből jön, vagyis az is fájdalommentes, tehát a teljes boldogság és öröm járja át az ember lelkéét...ez utolsó kettő állapotot az emberek elméje élvezi ki, a negatív érzelmek pedig a szívre összpontosulnak, és azért fáj...
E segítséggel meg tudod különböztetni melyik melyik. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Az előzővel kell egyet értenem.
Más a szeretet, és más a ragaszkodás.
A ragaszkodás önzés.
Főleg úgy, hogy azért akarod őt ( ezzel kiszakítva a jelenlegi boldogságából ), hogy neked jó legyen.
Próbáld meg a szeretetedet nem csak felé irányítani.
Hanem mindenki felé.
Ülj le, gondold át, fogalmazd meg mit érzel iránta.
Ezt a szeretetet gyúrd össze és adj belőle mindenki felé.
Szeress mindent és mindenkit.
De ne ragaszkodj, csak szeress.
Ne az vezessen, hogy visszakapd őt.
Mindennek oka van. Fogadd el.
Csak szeress és hamarosan visszakapod a szeretetet, ha önzetlenül szeretsz.
Ezek mellett legyél nyitott mindenre és mindenkire.
Nem várhatod el, hogy valaki viszont szeressen azonnal.
Türelem, és önzetlen szeretet ^^
Namaste
Szeretsz valakit, engedd el!S, ha viszont szeret,visszajön!
nem érez irántad semmit? talán még visszakaphatod ha tudsz beszélni vele mért hagyott el és hogy érez e még valamit irántad!! remélem segitettem!
önző kívánság nincs, viszont tudod hogy a kapcsolatotok nem lenne boldog, ha vissza kapnád.
Most még van esélyed, hogy lemondj róla, és megtaláld mással a boldogságot, de ha sokáig és erősen kívánod, hogy visszakapd, készülj fel arra hogy beteljesül, de valószínűleg nem fogsz örülni neki...
Nem mondanám önzésnek. Az segíthet, ha mindenféle kapcsolatodat megszünteted vele (még pl a fényképnézegetést is!), és úgy gondolsz az elmúlt időszakra, hogy lezárult, szép volt, jó volt. Így talán elmúlik.
(Boldognak pedig sokféleképp lehet lenni, keresd a többi lehetőséget!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!