Ha kiderülne, hogy a halál után MINDEN vágyad teljesül, meg akarnál halni?
a baj a kerdessel,hogy nem derulhet ki, hisz ahhoz elosszor meg kell halni.
Igy dehogy adnam fel ezt az eletet egy bizonytalanert. Az, hogy obrien nevu tv jos meg azt mondja, az nem bizonyitek, meg akkor sem, ha csak 320 forint afaval / perc barati aron mondja.
Én így is meg akarok... úgyhogy igen! Bár akkor már mit érnék a vágyaim beteljesülésével? Fentről nézném, hogy beteljesültek de nem tudom élvezni őket mert már nem élek? A szerelmem elhagyott és nem akar visszajönni hozzám ha meghalnék azt kivánnám hogy együtt legyünk örökre és a világon mindennél jobban szeressen. De ehhez neki is meg kellene halnia.
Máshogy nem lenne sok értelme, maximum valamilyen elégtétel bosszú pl kidobott a párom és én azt kivánom élete végéig kisérje büntudat hogy miatta öltem meg magam na ha utána meghalnék ez teljesülne. Egyébként nem éri meg. Én nem félek a haláltól mert vallásos vagyok de az öngyilkosság is csak megfutamodás. Nem merném megtenni pedig sokszor úgy érzem nincs más kiút a problémáimra.
Ha ez igaz lenne, az egyik halottnak csak az lenne a kívánsága, hogy a földiek megtudják, mi vár rájuk a halál után, nemde? Valaki csak megtette volna.
Amúgy ha kiderülne, én nem akarnék meghalni, csak nem félnék annyira a haláltól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!