Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » El akarom adni egy démonnak a...

El akarom adni egy démonnak a lelkemet hogy teljesítse a kívánságom de mit és hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok . szólok előre ! ne a nevemből itéljetek a mániákus az teljesen mást jelent .. azt csak úgy viccböl adtam mert nem volt más ötletem :) nah de a kérdésem az az lenne hogy el akarom adni egy démonak a lelkem..szeretem istent és tisztelem is... meg vagyok keresztelve ,járok templomba is 4 éves koromtol 11 ig hittant tanultam ovodátol felsőig . de van egy kívánságom ami nem hatalom nem hallhatatlanság hanem teljesen más ezt inkább privátban aki tudni szeretné.

de hogyan lehet megidézni ? és bármilyen kívánságot valóra vált ??hallottam olvastam igaz történeteket is hogy eladták a lelküket a gonosznak.... de akkor már nem is lehet a menybe kerülni ugye ? .... de a kívánságom nagyon fontos !!! remegek most izzadok ..

hogyan tudom megidézni ? hogy megy ez az egész ? lécives segítsetek szépen kérlek titeket !... szteptikusok azt csináltok amit akartok és nem szívtam semmit és nem is kamu köszi..

2014. márc. 17. 20:56
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
95%
Erre épeszű ember kihúzza a netkábelt.
2014. márc. 17. 21:05
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Kedves mániákus úgy hallottam pontosabban egy démon mondta nekem, hogy a démonok nem teljesítik a kívánságot a palackba zárt szellemek teljesítik a kívánságokat.
2014. márc. 17. 21:07
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

A vaterán próbáltad már? Ott elég jól el lehet passzolni a lelkeket is.

Amúgy... csak nem az a kívánságod, hogy sztár lehess? :)

2014. márc. 17. 21:10
 4/29 anonim ***** válasza:
69%

Teljesen mindegy, hogy mit hiszek, vagy gondolok ezzel kapcsolatban, de gondolkozz el valamin!

Ha például valaki halálos betegségét szeretnéd megszüntetni csak azért, hogy éljen még néhány évet itt a földön és ezért te hajlandó vagy feláldozni a lelkedet és odadobni a kárhozatra, annak valójában mi értelme lenne?

Itt élünk a földön néhány évtizedet és bizonyos elvek szerint a halálunk után örökéletünk lehet.

Hogy hol az rajtunk múlik!

Ha a fenti példát vesszük és megmentesz valakit, aki tegyük fel, egy jó ember, akkor az előbb utóbb úgyis meghal és a mennybe kerül...

Te aki miatta eladtad a lelkedet viszont a pokolba kerülsz, hiszen többnyire ez a feltétel!

Ergo, még vele lehetsz pár évet, de elveszíted a lehetőségét annak, hogy egy örökkévalóságon át együtt lehess vele!!!

Ha viszont most hagyod őt "elmenni", akkor a halálod után újra együtt lehettek, amíg meg nem unjátok egymást! ;)

Tudom, hogy a kérdés az volt, hogy miként valósítsd meg a tervedet, de úgy gondolom érdemes lenne átgondolnod amit írtam...

2014. márc. 17. 21:17
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

"hallottam olvastam igaz történeteket is hogy eladták a lelküket a gonosznak...."

De kis naiv vagy még :)

" de a kívánságom nagyon fontos !!! remegek most izzadok .."

Majd kinövöd.

2014. márc. 17. 21:17
 6/29 A kérdező kommentje:
Nem !!! a kivansagom......az pont az !!:@ de normalis valaszokat leci !
2014. márc. 17. 21:18
 7/29 anonim ***** válasza:
Áruld el a kívánságod leci mániákus leci, leci, leci lmániákus áruld el és adok tanácsokat leci. xDé
2014. márc. 17. 21:23
 8/29 A kérdező kommentje:
Ha erdekel valakit PRIVAT!!
2014. márc. 17. 21:26
 9/29 anonim ***** válasza:
Már megint te vagy, 14 éves kicsi lány?:)
2014. márc. 17. 21:33
 10/29 anonim ***** válasza:

" de normalis valaszokat leci !"

Egy nem normálisnak nem feltétlenül a nem normális a nem normális.

2014. márc. 17. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!