Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » El akarom adni egy démonnak a...

El akarom adni egy démonnak a lelkemet hogy teljesítse a kívánságom de mit és hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok . szólok előre ! ne a nevemből itéljetek a mániákus az teljesen mást jelent .. azt csak úgy viccböl adtam mert nem volt más ötletem :) nah de a kérdésem az az lenne hogy el akarom adni egy démonak a lelkem..szeretem istent és tisztelem is... meg vagyok keresztelve ,járok templomba is 4 éves koromtol 11 ig hittant tanultam ovodátol felsőig . de van egy kívánságom ami nem hatalom nem hallhatatlanság hanem teljesen más ezt inkább privátban aki tudni szeretné.

de hogyan lehet megidézni ? és bármilyen kívánságot valóra vált ??hallottam olvastam igaz történeteket is hogy eladták a lelküket a gonosznak.... de akkor már nem is lehet a menybe kerülni ugye ? .... de a kívánságom nagyon fontos !!! remegek most izzadok ..

hogyan tudom megidézni ? hogy megy ez az egész ? lécives segítsetek szépen kérlek titeket !... szteptikusok azt csináltok amit akartok és nem szívtam semmit és nem is kamu köszi..

2014. márc. 17. 20:56
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
9 es tizen harom leszek juniusban...
2014. márc. 17. 21:43
 12/29 anonim ***** válasza:
88%
Én meg 17 de 32 leszek áprilisban :D
2014. márc. 17. 21:45
 13/29 anonim ***** válasza:
Te vagy az aki azzal magyaráztad a nevedet hogy a nővéred cukimániákuslánynak hívott látván hogy húzgálod a zoknidat :D De jó kérdés is volt aminél pont elmesélted ezt :D De most nem keresem elő.
2014. márc. 17. 21:54
 14/29 A kérdező kommentje:
Igen az en vagyok :) csak azert nem irtam le mert akkor erre dumalnak nem a kerdesere..
2014. márc. 17. 21:57
 15/29 Shai-Hulud ***** válasza:
67%

Jó állapotú lelkeket veszek, megállapodás szerint.

Ha érdekel, akkor privi......

2014. márc. 17. 21:58
 16/29 QueenRavenna ***** válasza:
Az a kívánságod, hogy járj egy menő pasival, aki le se szar téged?
2014. márc. 17. 22:19
 17/29 anonim ***** válasza:

komoly dolgok ezek és kislánynak...

légy szíves el tudnád itt mondani, hogy mégis miként képzelted ezt el, mit fogsz csinálni, és utána mi fog történni, ez érdekelne a legjobban...

2014. márc. 17. 22:19
 18/29 anonim ***** válasza:
70%
13 évesen meg fent vagy? nem gondolod, hogy ideje lenne aluszkálni? Na mindegy én megyek aludni Buenas noches mániákus buenas noches . :D
2014. márc. 17. 22:30
 19/29 Laylah ***** válasza:
71%
Kérdező, adj már egy csicskapofont magadnak, és kezdjél el gondolkodni végre! Semmilyen "földi hívság" nem ér meg annyit, hogy az örökléted kockáztasd miatta. Másrészt nem győzöm hangsúlyozni: NEM KELL minden esetben a lelkedet eladni. Valamit valamiért alapon megy, de ilyen árért kb. azt kérhetnéd, hogy halálodig a szolgád legyen. Más kérdés, hogy ebbe kb. egyik sem menne bele. XD Szóval tegyél le róla.
2014. márc. 18. 12:07
 20/29 anonim ***** válasza:
54%

Tök mindegy, hogy most mit kívánnál.

Ha eladod a lelked, akkor már csak egy kívánságod lenne: AAGYAAAT...!!

2014. márc. 18. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!