El akarom adni egy démonnak a lelkemet hogy teljesítse a kívánságom de mit és hogyan?
Sziasztok . szólok előre ! ne a nevemből itéljetek a mániákus az teljesen mást jelent .. azt csak úgy viccböl adtam mert nem volt más ötletem :) nah de a kérdésem az az lenne hogy el akarom adni egy démonak a lelkem..szeretem istent és tisztelem is... meg vagyok keresztelve ,járok templomba is 4 éves koromtol 11 ig hittant tanultam ovodátol felsőig . de van egy kívánságom ami nem hatalom nem hallhatatlanság hanem teljesen más ezt inkább privátban aki tudni szeretné.
de hogyan lehet megidézni ? és bármilyen kívánságot valóra vált ??hallottam olvastam igaz történeteket is hogy eladták a lelküket a gonosznak.... de akkor már nem is lehet a menybe kerülni ugye ? .... de a kívánságom nagyon fontos !!! remegek most izzadok ..
hogyan tudom megidézni ? hogy megy ez az egész ? lécives segítsetek szépen kérlek titeket !... szteptikusok azt csináltok amit akartok és nem szívtam semmit és nem is kamu köszi..
Jó állapotú lelkeket veszek, megállapodás szerint.
Ha érdekel, akkor privi......
komoly dolgok ezek és kislánynak...
légy szíves el tudnád itt mondani, hogy mégis miként képzelted ezt el, mit fogsz csinálni, és utána mi fog történni, ez érdekelne a legjobban...
Tök mindegy, hogy most mit kívánnál.
Ha eladod a lelked, akkor már csak egy kívánságod lenne: AAGYAAAT...!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!