Van valami újonnan felfedezett lény mostanában? :D
Figyelt kérdés
én csak a Borsodi Répaemberről meg a Halvány Lila Dunsztról hallottam... jah és a loúk is valahogy eltűntek...2014. márc. 12. 14:02
13/18 anonim válasza:
Húú, ez már antipszeudoezotéria...
Én a baktaiváni hagymarágót és a szentmártoni babfingót ismerem csak. Őket kevesen ismerik, általában csak a bab- és hagymaveteményeseket tizedelik meg éréskor.
14/18 A kérdező kommentje:
na azért van egy-két új lény mostanában is :) eldöntöttem, hogy a következő kérdésben közzéteszem a teljes gyik-lény lexikont (azaz az összes lényt amit erről az oldalról felírtam). HOSSZÚ lista lesz! xd
2014. márc. 13. 23:53
15/18 anonim válasza:
Ne felejtsd ki belőle a Trollok különböző alfajait
16/18 A kérdező kommentje:
bakker hát nem kitörölték a lexikonos kérdést? pedig kijavitottam a csunya szavakat, inkább belinkeltem egy másik oldalba, és akkor is... nagyon kemény szűrő rendszer van itt :S
2014. márc. 15. 02:23
17/18 anonim válasza:
Orbánc Viktor már jó pár ideje kísért magyarországon de eddig még nem írtak rolla. Elvileg rezsi csökkentés lesz
18/18 anonim válasza:
No ugyan már! Viktor is csak egy, a sok isten közül, akik teremteni akarnak! Már jó lenne ha belátná a sok diplomás birka, hogy teremtés az isten dolga. A politikus csak egy szükséges rossz! Hogy ezt isten miért hagyja annyiba? Fel nem foghatom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!