Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez 100%, hogy szellem volt!...

Ez 100%, hogy szellem volt! Valaki segít?

Figyelt kérdés

Vettem a bátorságot, kiírom ezt a kérdést. Tegnap én voltam itthon egyedül. Aludtam, egy nagyon furcsát álmodtam az volt benne,hogy egy ajtó előtt állok benyitottam és láttam ott ahogy ördögök démonok száza szellemek ölik az embereket. Miután felkeltem elmondtam egy imát, és figyeljetek, úgy éreztem, hogy figyel valami valaki. Aztán megcsapott egy olyan bűz, mint mikor a gyertya viasz és a temető szaga keveredik. Aztán nekiálltam gépezni fullon ment a fűtés. melegem is volt 2mp múlva meg észrevettem,hogy remegek a hidegtől. És nem képzeltem be, mellettem volt az ásványvíz ránéztem eldőlt. És akkor ha ez nem lenne elég 2perc múlva lépteket hallottam mögöttem, ez velem gyakran előfordul, de ez hangos deszkaropogás volt. És persze a levegő megint csak lehűlt, kikapcsoltam a gépet, vagy 5 percig a kezemben volt az imakönyv 5 percig imádkoztam, mikor bejeztem leesett az éjjel szekrényről a pohár de valamit 2 méterrel előbbrébb az átlagosnák, mintha valaki ledobta volna! Üvegpohárról van szó...>>>NEM TÖRT ÖSZZE<<<... Én mondtam magamban,hogy nem bírom tovább kimentem megfogtam az ajtó kilincset és a vállamon érintést éreztem (nem első eset). Elfutottam hátra az udvarra hirtelen olyan rosszul lettem, mint akit halállal fenyegetnek, sírtam egy sort. (ami egyébként nem vicces) és miután a bátyám megjött a pályáról, láttam magát MAGÁT a lényt. Elhagyatottan nézett ki, de vérfagyasztó volt látni. Kis híján sokkot kaptam. Elővettem a telefont szóltam Apának és Anyának de ők nem hittek nekem. "csak beképzeltem"... Mi lesz legközelebb? Mit kezdjek ha megint ez lesz? Mert nagyon félek. Rákerestem már oldalakon, és azért írtam a kérdésben,hogy 100%,hogy szellem volt, mert itt fényesebben levan írva ugyanez a napnál is: [link]

Olvastam, belőle nem tudom mi igaz, mi nem... Tapasztaltak segítséget várom! És remélem hisztek nekem, mert ez nem játék. (Egyszer írtam ki egy kamu kérdést mérgemben szellemről de azt le is töröltem) És ez most komoly! Segítsetek légyszíves!

2014. márc. 9. 11:50
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
És ezt most rövidítve írtam le.
2014. márc. 9. 11:53
 2/17 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit,hogy nem volt este, délután 16:00 fele történt. Persze az lesz,hogy ilyen jó időben mint tegnap minek volt a fűtés, azért mert fázós vagyok nagyon is. Nem találtam ki! :(
2014. márc. 9. 11:56
 3/17 anonim ***** válasza:

Ne könyvből imádkozz.Magadtól mondj egy imát, saját szavaiddal, szívből, a "kísértő" lélek és a saját magad lelki nyugalmáért.Kérd Istent, hogy távolítsa el őt tőled és védelmezzen.

Azért kell őérte is imádkozni, mert akkor könnyebben megtalálhatja az Istenhez vezető utat.Vannak ugyanis, akik nem mernek, vagy esetleg nem akarnak haláluk után oda menni, ahová kellene nekik.Valamiért ide kötődnek.Zavarodottak és segítséget keresnek.

Persze lehet démoni lény is, akkor is helyes az ima, mert védelmez.

Nem nagyon tudsz mást tenni.Félni nem szabad, mert erősítheti a jelenségeket.

2014. márc. 9. 12:02
 4/17 anonim ***** válasza:
Pontosan hogy nézett ki a lény?
2014. márc. 9. 12:03
 5/17 anonim ***** válasza:

"Üvegpohárról van szó...>>>NEM TÖRT ÖSZZE<<<."

Én erre azért nem alapoznék. Tegnap szerelés közben kőre löktem le az asztal széléről, igaz hogy egy söröskrigit, ami masszív, de a kövön sem tört össze. A többire nincs ötletem.

2014. márc. 9. 12:49
 6/17 anonim ***** válasza:
59%
Ha legközelebb látod, vágd pofán! Mit képzel magáról? 2014-ben már senki se hisz a szellemekben, akkó meg minek mászkál itt?
2014. márc. 9. 12:57
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
100%, hogy nincsenek szellemek
2014. márc. 9. 13:02
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Húú! 100% biztos? A hirtelen ébredés vagy félálomból felébredés okozhat hallucinációkat, látomásokat hanghatásokat, stb. pláne ilyen rémálom után. De vannak ilyen betegségek is, mint például a narkolepszia másrészről csak beparáztál alvás problémáid vannak csak nem veszed észre elvakit az ezotéria... [link] Nekem mind1 hidd azt, hogy szellem volt, ha ettől jobban érzed magadat.
2014. márc. 9. 13:07
 9/17 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek a szellemekben, de a mai világban 100%-ig állítani valaminek e nemlétét... Nem csak bátorság kell hozzá!
2014. márc. 9. 13:49
 10/17 anonim ***** válasza:

Ha tényleg úgy gondolod, hogy szellem volt, akkor először is próbáld kideríteni, hogy honnan kerülhetett oda. Nem a szellemtől félsz, hanem az ismeretlentől. Az ember csak attól fél, aminek nem tudja megmagyarázni a létét. Ezt általában tagadás előzi meg, de amikor már nincs mit tagadni, akkor félelem váltja fel. Amennyiben megismered, hogy ki ő, akkor már nem fogsz tőle félni.

Aztán, amivel meg lehet szabadulni az a tűz. No nem kell felgyújtani a házat, de vannak tűzszertartások. Kezdetnek elég, ha egy méhviaszból készült gyertyát gyújtasz. E lángra mondasz egy áldást és imát, utána pedig a ház falait megérinted a lánggal. De persze vigyázz, hogy ne gyújts fel semmit sem. Aztán pedig hagyd, hogy teljesen leégjen a gyertya.

Ha ez nem válik be, akkor ennél komolyabb szertartás kell. Elsősorban mágiarakást kell csinálni, és kihívni a papot, aki megáldja azt a tüzet. A sikeressége abban fog megnyilvánulni, hogy a fa visítva fog égni. Eléggé félelmetes hangja van. Ezek után a hamut el kell vitetni és valamilyen szentelt földbe temetni. Amíg ég a mágia búzaszalmát csomóba kötve végét meggyújtva a pappal körbe kell járni a hát négy sarkát, és áldást adni a házra miközben megkormolják a falát. Ez segíteni fog bármilyen szellemre. Zárás ként még érdemes a kamrában egy fadarabot, léc is jó, eldőlteni.

Ez jó szellemre, átokra, súlyos betegség után, előző lakók után, illetve minden halott után, aki a házban hunyt el, megcsinálni.

2014. márc. 9. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!