Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehet van nálunk valami?

Lehet van nálunk valami?

Figyelt kérdés
Mostanában úgy érzem mintha valaki figyelne. Az állataim is furán viselkednek Pl.: van 2házi patkányom az egyiket kivettem a ketecből és oda vittem a géphez totál nyugodt volt ,de pár másodperc mulva mintha kővé változott volna ,ahogy meg símogadtam éreztem ,hogy a szive 200-at ver és folyton csak egy irányba lesett és ráglászott később kb. 15perc elteltével hirtelen megijedt és elkezdett futni fel a vállamra majd a ruhám alá nem akart kijonni. Nagy nehezen kivettem őt ,hogy vissza tegyem a ketrecbe totál nyugodt volt ,de ha arra az irány felé mentem vele vagy nézett elkezdett kaparni el akart futni.. Ami nagyon furcsa mert nem szoktak így viselkedni nagyon nyugodtak szoktak lenni ,de mostanában néha főleg este ez elő fordul..Tapasztaltam mást is.

2014. márc. 8. 22:29
 1/8 Ottó Pókerkoffer válasza:
Lehet ,hogy van valami paranormális nálatok. Ha legközelebb ilyet tapasztalsz csinálj gyorsan fotókat,hátha többet látsz.Amúgy nézz utána vagy kérdezősködj nem történt-e valami különös halál eset a házban vagy a környékén.
2014. márc. 8. 22:38
 2/8 Vad-Ász ***** válasza:

irtam privit.

ha ilen dolog történik akkor bekapcsolhatod a hangfelvevőt majd számítógépen leejátszod...és mint az előző irta készítesz képeket és jól áttanulmányozod őket(nehéz észrevenni a lelkeket a képeken)...lehet csak egy eltévedt lélek----de lehet démon is

2014. márc. 8. 22:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha most nem tudnám milyen nap van, erről a kérdésről akkor is megmondanám, hogy szombat, valami érdekes dolog folytán mindig szombatra jön fel egy rakat ehhez hasonló kérdés...
2014. márc. 8. 22:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Tortént a házban is úgy tudom és au utcában is. De azota tortének ezek ,amiota a barátnom itt járt.
2014. márc. 8. 23:00
 5/8 Vad-Ász ***** válasza:
lehet a barátnődön van valami ami nállatok jobban érezte magát ezért ott maradt
2014. márc. 8. 23:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen,lehetséges,hogy van nálatok valami,de az,hogy patkányod furcsán viselkedik,még nem mond semmit...

Az én kutyám folyamatosan nézi a falat,és morog.

Persze ijesztő,de ez még nem mond semmit.

Szerintem azért a biztonság kedvéért áld meg a házat egy pappal,vagy csinálj egy szertartást.

Viszont ha valami komolyabb dolog történik,akkor már komolyabb szertartások is kellenek.

2014. márc. 10. 19:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is gyakran érzem hogy figyel valaki éjjel, pedig egyedül vagyok. Viszont én olvastam L. Vasziljev - Telepátia című könyvét. És tudom hogy a szellemek vagy kísértetek látomások, amit másik személy is előidézhet mások agyában. Ezért "látják" az állatok is. Tudtam is ki "figyel" éjjel engem. Édesanyám gondolt rám. Ezért megkértem hogy ha legközelebb így rám gondol aggodalmaskodva éjjel, nyugodtan hívjon fel. Milyen különös, szinte minden másnap csörgött a telefon amikor éreztem hogy valaki figyel. A jelenségek tudományos magyarázatát kell szem előtt tartani, nem az ezoterikusat. És akkor még hasznunkra is válik, mert például fordult már elő az is többször, hogy én hívtam fel édesanyámat amikor figyelt valaki. És meglepve mondta hogy épp most akart felhívni.
2014. márc. 15. 05:17
 8/8 anonim válasza:
Nem lehet, hanem van nálad valami/valaki. Ha van macskád akkor figyeld meg a viselkedését. A macskák körül valahogy nyugodtabb a lakás. Ha EVP-t készítesz, akkor csak hallgass, de ne beszélj hozzá! NE(!!!!!) vedd fel vele a kapcsolatot!
2014. márc. 26. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!