Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem van nálunk?

Szellem van nálunk?

Figyelt kérdés

Tegnap este, még gépeztem és történt pár furcsa dolog.

1.), Lépéseket hallottam a konyhából, de gondoltam a nővérem az, úgyhogy nem nagyon kerítettem neki nagy feneket. Azért megnéztem mit akar, úgyhogy kimentem, de nem volt ott senki, aztán benéztem a nővérem szobájába, de ő már aludt.

2.), Nem sokkal utána, kimentem megetetni a kutyát, és mire visszatértem, egy fazék le volt

esve. Ez nem is lenne olyan furcsa, de a fazék legbelül volt, cukott szekrényajtónál. Ekkor

eldöntöttem, hogy behozom a kutyát.

3.), Bevittem a kutyát, meg a kajáját. Amikor

megette ebejött a szobámba, és elkezdte

ugatni a szekrényt, odamentem kinyitottam,

csak ruhák. Abba hagyta az ugatást, és odabújt hozzám, látszott, hogy fél.

4.), Láttam átsuhanni egy árnyat a falon.

5.), Este arra keltem, hogy valaki kinyitja a szobaajtót. Gondoltam, anyuék azok, biztos megjöttek. Ekkor ugrott be, hogy a szobaajtómnak van egy kulcsa, amiből csak egy van. Nálam. Körbenéztem a szobában, hogy van-e ott valami, de nem volt. Az ajtó kezdett csukódni, és amikor odaértem, pont akkor csukódott be. Ki próbáltam nyitni, de zárva volt. és egy másodperc alatt nem lehet bezárni hang nélkül.

Ma csak kellemes hideget éreztem TV-zés közbe.

Ezek a jelenségek csak tegnaptól vannak, pedig születésem óta itt élek. Mitől jön ilyen váratlanul? Nem tűnik úgy mintha bántani akarna. De nem szeretem a jelenlétét. Mivel üldözhetném el?

Nagatív és pozitív véleményre is kiváncsi vagyok.

PCgames5

2014. febr. 15. 13:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%
Érdekes. Sok ez így egyszerre :-) Tegyük fel, elhiszem és ha tényleg szellem, nem fog elhúzni egyhamar, írd meg ha még történik valami.
2014. febr. 15. 14:07
 2/13 anonim válasza:
62%
Uuuristen en tuti beparaztam volna :O Ma meg tortent vmi ami a szellem jelenletere utal???
2014. febr. 15. 21:37
 3/13 CyrusRW ***** válasza:
Valószínüleg az, de nem kell megijedni, lehet egy elhunyt hozzátartozód vagy egy idegen szellem, de nem fog bántani, nem gond, nem kell félni. Próbálj vele kommunikálni.
2014. febr. 16. 11:29
 4/13 anonim válasza:
42%
hello én ilyen dolgokal szoktam ugymond foglalkozni szerintem egy démonal van dolgod ha kis-gyerek korodban nem vettél észre ilyeneket akkor lehet átkot küldtek rád vagy az is lehet amit énis tapasztaltam már hogy vannak emberek akiknek az ör angyaluk erös és fizikailag kapcsolatban tudnak lépni tárgyak-emberekel de ha látsz néha magadon sérülést akkor az démon mert az ör angyal nem tud sérülést okozni pl velem az történt hogy a kezemet elkezdte ráncigálni és lehuzot az ágyrol de csak egyszer csinálta velem a nagy bátyám ör angyala aki már rég aludt a másik szóbába
2014. febr. 16. 21:33
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen, a kezemen vettem észre egy sérülést. De most nincs semmi. Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment.
2014. febr. 19. 16:49
 6/13 anonim ***** válasza:

Hát persze, ha stigmát írt volna az előző, akkor neked is stigmád lett volna, ha fojtó érzést, akkor pedig az...

2014. febr. 21. 15:31
 7/13 anonim válasza:
Kedves Kérdező, szerintem ha ilyet észlelsz, akkor a telefonoddal vagy ha van, a fényképeződdel fotózd le a magától mozgó ajtót, vagy ahonnan léptek jönnek, mert elvileg a kamerák látják a szellemeket!
2014. márc. 1. 22:52
 8/13 ironsky válasza:

A kutya jó ötlet volt, hogy bevitted ők érzékelik azokat a jelenségeket is amit mi nem.

A házat ti épitettétek? Volt mostanában haláleset a családodban?

Ezek a jelenségek sok mindentől függnek.

2014. márc. 2. 14:41
 9/13 A kérdező kommentje:
A házban előttünk lakott egy férfi a fiával, ők építették a házat, és még most is élnek.Azért költöztek el, mert a férfinek lett egy új csaja, mostmár menyasszonya, és hozzá költöztek. És a dédmamám halt meg,de ő már vagy 3 éve.
2014. márc. 2. 15:43
 10/13 anonim ***** válasza:
Mit szívtál?
2014. márc. 2. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!