Szellem van nálunk?
Tegnap este, még gépeztem és történt pár furcsa dolog.
1.), Lépéseket hallottam a konyhából, de gondoltam a nővérem az, úgyhogy nem nagyon kerítettem neki nagy feneket. Azért megnéztem mit akar, úgyhogy kimentem, de nem volt ott senki, aztán benéztem a nővérem szobájába, de ő már aludt.
2.), Nem sokkal utána, kimentem megetetni a kutyát, és mire visszatértem, egy fazék le volt
esve. Ez nem is lenne olyan furcsa, de a fazék legbelül volt, cukott szekrényajtónál. Ekkor
eldöntöttem, hogy behozom a kutyát.
3.), Bevittem a kutyát, meg a kajáját. Amikor
megette ebejött a szobámba, és elkezdte
ugatni a szekrényt, odamentem kinyitottam,
csak ruhák. Abba hagyta az ugatást, és odabújt hozzám, látszott, hogy fél.
4.), Láttam átsuhanni egy árnyat a falon.
5.), Este arra keltem, hogy valaki kinyitja a szobaajtót. Gondoltam, anyuék azok, biztos megjöttek. Ekkor ugrott be, hogy a szobaajtómnak van egy kulcsa, amiből csak egy van. Nálam. Körbenéztem a szobában, hogy van-e ott valami, de nem volt. Az ajtó kezdett csukódni, és amikor odaértem, pont akkor csukódott be. Ki próbáltam nyitni, de zárva volt. és egy másodperc alatt nem lehet bezárni hang nélkül.
Ma csak kellemes hideget éreztem TV-zés közbe.
Ezek a jelenségek csak tegnaptól vannak, pedig születésem óta itt élek. Mitől jön ilyen váratlanul? Nem tűnik úgy mintha bántani akarna. De nem szeretem a jelenlétét. Mivel üldözhetném el?
Nagatív és pozitív véleményre is kiváncsi vagyok.
PCgames5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!