Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem van nálunk?

Szellem van nálunk?

Figyelt kérdés

Tegnap este, még gépeztem és történt pár furcsa dolog.

1.), Lépéseket hallottam a konyhából, de gondoltam a nővérem az, úgyhogy nem nagyon kerítettem neki nagy feneket. Azért megnéztem mit akar, úgyhogy kimentem, de nem volt ott senki, aztán benéztem a nővérem szobájába, de ő már aludt.

2.), Nem sokkal utána, kimentem megetetni a kutyát, és mire visszatértem, egy fazék le volt

esve. Ez nem is lenne olyan furcsa, de a fazék legbelül volt, cukott szekrényajtónál. Ekkor

eldöntöttem, hogy behozom a kutyát.

3.), Bevittem a kutyát, meg a kajáját. Amikor

megette ebejött a szobámba, és elkezdte

ugatni a szekrényt, odamentem kinyitottam,

csak ruhák. Abba hagyta az ugatást, és odabújt hozzám, látszott, hogy fél.

4.), Láttam átsuhanni egy árnyat a falon.

5.), Este arra keltem, hogy valaki kinyitja a szobaajtót. Gondoltam, anyuék azok, biztos megjöttek. Ekkor ugrott be, hogy a szobaajtómnak van egy kulcsa, amiből csak egy van. Nálam. Körbenéztem a szobában, hogy van-e ott valami, de nem volt. Az ajtó kezdett csukódni, és amikor odaértem, pont akkor csukódott be. Ki próbáltam nyitni, de zárva volt. és egy másodperc alatt nem lehet bezárni hang nélkül.

Ma csak kellemes hideget éreztem TV-zés közbe.

Ezek a jelenségek csak tegnaptól vannak, pedig születésem óta itt élek. Mitől jön ilyen váratlanul? Nem tűnik úgy mintha bántani akarna. De nem szeretem a jelenlétét. Mivel üldözhetném el?

Nagatív és pozitív véleményre is kiváncsi vagyok.

PCgames5

2014. febr. 15. 13:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
igen szerintem is démon és tudom milyen érzés ez ugyan is amikor egy "panelbe" laktam a barátnőm azt mondta h van egy szelleme , de soha nem akarta elmondani h ki az és egyszer mondtam neki (én látom a szellemeket és érzem őket) h valami nem stimmel és félek ő is látta a szellemeket , lefényképezett és mondta anyunak hogy van valami ami télleg hozzám nőtt és egyfojtába követ de ő azt mondta hogy szellem (akkor az a nő 23 éves volt, én 12) most vagyok 14, én éreztem hogy nem szellem és mindig egy majmot mozgatott amitől elkeztem félni de mióta onnan elköltöztem azóta nem érzem ezt csak a szeretteimet meg a temetőbe a többi embert. erre hogy démon volt még csak tegnap jöttem rá mert elgondolkoztam a majmon. ezért volt az hogy a másik lakó azt mondta hogy a gyereke este mellette volt aztán a kiságyban a gyerek akkor volt 1 hónapos. és most nem tudom miért de sírok rossz előérzetem van vigyázz magadra
2014. márc. 14. 20:03
 12/13 anonim ***** válasza:
az eelőző vagyok: szóval ezért hagyott békén mert megerősödtem , bevallom akkor egy anya othonba laktam anyám pasiának volt a hibája mert anyát verte terehesen és engem is megakart. Én sokszor abban az időben utána depis lettem és öngyilkos akartam lenni de utána kaptam egy kutyát és hazamehettem anyámmal(külföldön laktam de már haza költöztem) mikor a kutya megvolt nem éreztem ezt többé úgy mond ő az őr anyalom és haza is költöztünk magyarba most is itt vagyok és magammal hoztam a kutyát is ami egy németjuhász és imádom de télleg vigyázz magadra rosszat érzek
2014. márc. 14. 20:13
 13/13 anonim válasza:
Szellem lehetett.
2021. júl. 14. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!