Valaki tud segíteni?
Két felső: mindenki magából indul ki.
Kérdező: ha nem tett kárt benned nincs gond, nem hülye valószínű észrevette, hogy ébren vagy. Kétlem, hogy még egyszer megjelenne nálatok, ne foglalkozz vele.
Egyetértek az első válasszal. Alvási bénulás. Gyerekkoromban párszor nekem is volt egy időszakban. Nem tudom mitől. Mikor a szüleimnek elmondtam, ők csak annyit mondtak hogy biztos álmodtam. Csak évekkel később olvastam az alvási bénulásról.
Volt hogy csak nem tudtam mozdulni, volt hogy valami fehér alak is mászkált arra vagy sötét árnyak. Egyszer bepipultam és minden áron fel akartam kelni, "minden erőmmel" próbáltam megmozdulni, de nem tudtam. Aztán egyszer csak - mintha csak egy láthatatlan buborék pukkant volna szét körülöttem - egy pillanat átmenettel megint tudtam mozogni az árnyak is eltűntek és hallottam az éjszaka zajait. Ezt gyerekként győzelem érzésként éltem meg. :) Ezután még előfordult, de már nem paráztam.
A lényeg hogy kutya bajom sem lett, Te se parázz.
"Alvási paralízis. Elméletileg a háton alvás csökkenti az előfordulását."
Nekem valamiért pont fordítva van, ha háton alszok rémálmaim lesznek, meg mindenféle dolog, úgyhogy maradok a hason fekvésnél :)
Elég lenne a témának utána olvasni, beírod a keresőbe mit éltél át, és amúgy ki is dobná, de tessék egy link.
Másrészről az oldal is tele van ilyen kérdésekkel...
Szia!
Amint azt az előttem szólók írták,lehetett ez alvási bénulás is.
Ha többször nem fordul elő,akkor biztos,hogy az volt.
Nem kell félni,mert nem fog történni semmi a családoddal,sem veled!
De ha még többször is előfordul,akkor el kéne menni orvoshoz,mert írják,hogyha a lebénul a szívizom,akkor meg is lehet halni....
Ha pedig tényleg szellem lenne,aminek nagyon kicsi az esélye,akkor meg hívni kell egy papot,vagy egy médiumot,aztán kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!