Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki tud segíteni?

Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Tegnap este meg magyarázhatatlan és félelmetes dolgo történt velem.Félálomban voltam már kb hajnal fél kettő körül.A szobámból nyílik egy kis szoba és onnan még egy ajtó a konyhába.Minde kettő üveges.Úgyhogy kilátok az első ajtóra az ágyamból.Amikor oda pillantottam láttam valamit bejönni az ajtón keresztül.Akkor csak annyit láttom hogy valami alacsony gyerek forma.Nagyon megilyedtem! Fel akartam kelteni a párom de se meg mozdulni se meg szólalni nem bírtam akár mennyire próbáltam.Ez a valami viszont közeledett,egy ponton feladtam nem is próbálkoztam,úgy voltam vele nem tudok mit tenni és vártam mi történik.Ahogy elém ért teljesen jól láttam hogy néz ki,egy 8-10 év körüli kislány szemüvegben,hófehér hosszított szövetkabátban,hosszú fekete haja volt.A lábamnál megállt,de ilyen félelmet életemben nem éreztem,főként az rémisztett meg hogy teljesen kivoltam szolgáltatva,tehetetlen voltam.Majd megfogta a lábam és eltűnt.kb fél percig még mozdulatlan voltam.majd egyik pillanatról a másikra újra tudtam mozdulni.tudatosan az órámra néztem 02:10 volt.Azt én is tudom hogy ilyen tájban a legaktívabb az ilyen jelenségek.Tapasztaltam is már ilyen rokonommal,de akkor nem féltem most viszont nagyon féltem.Mi volt ez??? Mit jelent?? Mi lehetett a célja.Valaki aki ért ehhez segítsen.100% biztos vagyok benne hogy ennek van mögöttes jelentése,de nem tudok rájönni mi lehet.És a legfontosabb mit tewgyek hogy ez ne forduljon elő mégeygszer? Mivel védjem meg magam és a családomat?

2014. febr. 9. 20:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Alvási paralízis. Elméletileg a háton alvás csökkenti az előfordulását.
2014. febr. 9. 21:06
 2/15 MrPifta ***** válasza:
57%
használj altatót, attól taln nem hallucinálsz ennyit
2014. febr. 9. 21:13
 3/15 anonim ***** válasza:
9%

Két felső: mindenki magából indul ki.

Kérdező: ha nem tett kárt benned nincs gond, nem hülye valószínű észrevette, hogy ébren vagy. Kétlem, hogy még egyszer megjelenne nálatok, ne foglalkozz vele.

2014. febr. 9. 21:20
 4/15 anonim ***** válasza:
roppant érdekes történet. talán egy szellem volt, vagy csak az agyad terméke, egy hallucináció.
2014. febr. 9. 21:41
 5/15 anonim válasza:
Nem semmi, nagyon erdekes...egy valamit nem ertek..ezt most almodtad vagy tenyleg bejott valaki?
2014. febr. 9. 22:08
 6/15 anonim ***** válasza:
92%

Egyetértek az első válasszal. Alvási bénulás. Gyerekkoromban párszor nekem is volt egy időszakban. Nem tudom mitől. Mikor a szüleimnek elmondtam, ők csak annyit mondtak hogy biztos álmodtam. Csak évekkel később olvastam az alvási bénulásról.

Volt hogy csak nem tudtam mozdulni, volt hogy valami fehér alak is mászkált arra vagy sötét árnyak. Egyszer bepipultam és minden áron fel akartam kelni, "minden erőmmel" próbáltam megmozdulni, de nem tudtam. Aztán egyszer csak - mintha csak egy láthatatlan buborék pukkant volna szét körülöttem - egy pillanat átmenettel megint tudtam mozogni az árnyak is eltűntek és hallottam az éjszaka zajait. Ezt gyerekként győzelem érzésként éltem meg. :) Ezután még előfordult, de már nem paráztam.

A lényeg hogy kutya bajom sem lett, Te se parázz.

2014. febr. 10. 00:37
 7/15 anonim ***** válasza:
Hármas, ez egy hülyeség, és nem illik ide. Ez csak egy népi bölcsesség, ami mára már értelmét vesztette.
2014. febr. 10. 16:58
 8/15 anonim ***** válasza:

"Alvási paralízis. Elméletileg a háton alvás csökkenti az előfordulását."

Nekem valamiért pont fordítva van, ha háton alszok rémálmaim lesznek, meg mindenféle dolog, úgyhogy maradok a hason fekvésnél :)

2014. febr. 10. 18:06
 9/15 anonim ***** válasza:

[link]

Elég lenne a témának utána olvasni, beírod a keresőbe mit éltél át, és amúgy ki is dobná, de tessék egy link.

Másrészről az oldal is tele van ilyen kérdésekkel...

2014. febr. 10. 18:59
 10/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Amint azt az előttem szólók írták,lehetett ez alvási bénulás is.

Ha többször nem fordul elő,akkor biztos,hogy az volt.

Nem kell félni,mert nem fog történni semmi a családoddal,sem veled!

De ha még többször is előfordul,akkor el kéne menni orvoshoz,mert írják,hogyha a lebénul a szívizom,akkor meg is lehet halni....

Ha pedig tényleg szellem lenne,aminek nagyon kicsi az esélye,akkor meg hívni kell egy papot,vagy egy médiumot,aztán kész.

2014. febr. 10. 20:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!