Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Tegnap este meg magyarázhatatlan és félelmetes dolgo történt velem.Félálomban voltam már kb hajnal fél kettő körül.A szobámból nyílik egy kis szoba és onnan még egy ajtó a konyhába.Minde kettő üveges.Úgyhogy kilátok az első ajtóra az ágyamból.Amikor oda pillantottam láttam valamit bejönni az ajtón keresztül.Akkor csak annyit láttom hogy valami alacsony gyerek forma.Nagyon megilyedtem! Fel akartam kelteni a párom de se meg mozdulni se meg szólalni nem bírtam akár mennyire próbáltam.Ez a valami viszont közeledett,egy ponton feladtam nem is próbálkoztam,úgy voltam vele nem tudok mit tenni és vártam mi történik.Ahogy elém ért teljesen jól láttam hogy néz ki,egy 8-10 év körüli kislány szemüvegben,hófehér hosszított szövetkabátban,hosszú fekete haja volt.A lábamnál megállt,de ilyen félelmet életemben nem éreztem,főként az rémisztett meg hogy teljesen kivoltam szolgáltatva,tehetetlen voltam.Majd megfogta a lábam és eltűnt.kb fél percig még mozdulatlan voltam.majd egyik pillanatról a másikra újra tudtam mozdulni.tudatosan az órámra néztem 02:10 volt.Azt én is tudom hogy ilyen tájban a legaktívabb az ilyen jelenségek.Tapasztaltam is már ilyen rokonommal,de akkor nem féltem most viszont nagyon féltem.Mi volt ez??? Mit jelent?? Mi lehetett a célja.Valaki aki ért ehhez segítsen.100% biztos vagyok benne hogy ennek van mögöttes jelentése,de nem tudok rájönni mi lehet.És a legfontosabb mit tewgyek hogy ez ne forduljon elő mégeygszer? Mivel védjem meg magam és a családomat?2014. febr. 9. 20:51
11/15 feher.farkas@tihi válasza:
Huh eleg sikeres kerdes jo es sok valasz ez tetszik. En sajnos csak idiotakat kaptam el. Lenyegtelen. Ne parazz csak probald felkesziteni magad ha erdekelnek kommunikalj ha nem csak annyit mondj enkedj el vagy hagyjal beken vagy seguts.neki biztos van valami oka
vagy vegyel be egy altatot ahogy valamelyik meg mondta de azert irigyellek velem nem sok minden tortenik privibe ha akarsz meg ertesitjetsz.es. Talan adok par tippet (elnezest a helyesirasert de telorol irok)
12/15 anonim válasza:
Lehetséges, hogy csak álmodtad ha rosszat álmodik az ember akkor általában azt is átéli álmában, hogy nem bír mozogni, futni stb. de túl valóságszerű volt néha annyira valóságszerűnek tűnik az álom, hogy reggelre már nem is tudjuk, hogy álmodtunk e vagy sem.
13/15 anonim válasza:
A gyakori Álmatlanság és alkohol hatására én is szoktam fura megmagyarázhatatlan dolgokat látni.:D
14/15 lomina válasza:
velem is volt ilyen!terhes voltam és nem tudtam aludni hallottam hogy közelít valami az ajtó felől az ágyam felé mellém ért de nem láttam semmit,elkezdte nyomkodni óvatosan a hasamat kb 10másodpercig tartott,se hangom se mozdulni.nem tudtam...abbahagyta akkor fel tudtam állni..úgy megijedtem hogy felöltöztem és elmentem otthonról az éjszaka közepén a nagymamához mert nem mertem abba a lakásba maradni.napokig nem mertem hazamenni.aztán meg féltem hogy mit csinálhatott a gyerekemmel..nem tudom mik lehetnek ezek de nem akarnak rosszat,terhességem alatt volt egy ciszta a lányom agyában ultrahangon vette észre az orvos,elküldtek pestre...az eset után legközelebbi ultrahangon már nem volt ott!!!!!!!!!szóval én azt mondom bármennyire félelmetes volt segített
15/15 A kérdező kommentje:
Koszonom azoknak akik segiteni szerettek volna.Remelem nem ismetlodik meg megegyszer.Viszont nem aludtam,ja es reszeg se voltam :)
2014. febr. 14. 18:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!