VÁMPÍRHÍVŐK! Mi az, ami titeket meggyőzött e természetfeletti lény létezéséről?
Amint besétál egy fehér sápadt ember, hegyes fogakkal majd írok, addig maradok az alapverziónál, ilyesmik nem léteznek.
Már sosem értettem mi a jó abban mikor az ember beleringatja magát olyasmibe ami nem létezik, mire jó az?
Gyerekeknél még megértem, hogy hisznek a gumimacikban, de felnőtt embereknél... :)
"szeretném, ha ide tényleg azok írnának, akik hisznek ebben az egészben"
"Már sosem értettem mi a jó abban mikor az ember beleringatja magát olyasmibe ami nem létezik, mire jó az? "
Felfogóképesség neked is NULLA öregem, de nembaj, megmondtad a frankót és a napi önkielégítés megvolt :D
7. generációs Brujah
vagyok. Problem???
#5: Én ezt nem terjesztgetném csak úgy magamról, hogy ilyen alacsony generációba tartozom, mert könnyen felfigyelhetnek rád a diableristák, esetleg az Asszamita klán tagjai... :D
Üdv: egy 12.generációs Malkavita
Hogy valami értelmeset is írjak:
Én a sok World of Darkness szerepjáték miatt (mint előző üzenetemből kiderült) hiszek ezekben, nem azért mert racionális okom lenne rá, csak jó hinni, valami megfoghatatlanban. Meg kiszínezi a szürke hétköznapjaimat, reményt ad. Vannak akik Jézusban, vannak akik a reinkarnációban, van aki a humanizmusban; én maradtam a szerepjátéknál! :xD
#7: végre egy őszinte válasz.
>nem azért mert racionális okom lenne rá, csak jó hinni, valami megfoghatatlanban. Meg kiszínezi a szürke hétköznapjaimat, reményt ad.
A legtöbben így vannak vele, csak nem ismerik be másik, vagy akár maguk előtt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!