Hogyan lehetne megölni egy démont?
Minden érdekel.
Toljátok ti is szkeptikusok!
Nem lehet megölni,mert azok a gonosz gondolataink amikkel azonosulunk.Ezért a gonosz nem kivül van,hanem a testen belül a gondolataink amik szeretnek irányítani.Nem a gondolat vagy,hanem a szívedben élőre figyelj,
De ha imádkozunk az segít,Mennyei Atyánk bocsásd meg bűneimet,és vezess engem a Te akaratod szerint.:))
Lohtar, te véletlenül nem szkeptikus vagy? Egyébiránt akkor legyen a mottóm FTT:
Démonok nincsenek. Ha mgési tapasztalod őket, keresd meg Winchester testvéreket, ők biztosan segítenek neked.
Nagyrészt #2-vel értek egyet, leszámítva az imát. Én nem vagyok vallásos, de ettől még elfogadom, hogy aki hisz Isten létében, annak hatásos lehet olykor egy-egy ima. Persze, tisztán pszichológiai szempontból.
A lényeg az, hogy a démonok nem léteznek fizikailag, nincs anyagi testük, csupán elménk által kreált jelenségek. A te démonod (vagyis a te pszichéd által kreált démon) az csakis a tiéd, csak a Te "fejedben", gondolataidban létezik, nem egy valós dolog, lény. Épp ezért csak Te tudsz tenni ellene, csak Te "ölheted meg", senki más. Legfeljebb a megöléséhez, eltüntetéséhez igénybe vehetsz külső segítséget, mondjuk egy jó barát, vagy egy pszichológus képében. De azt hiába várod, hogy ő ölje meg a Te démonaidat, legfeljebb segíteni tud neked eme művelet lebonyolításában.
oda kell b***ni neki izomból
én mindig így csinálom
Nekem 3 megölési mód jutott az eszembe:
1. ha a démon negatív energiából táplálkozik, akkor a pozitív energiától elgyengül. így pedig radadd meg az alkoholos filcedet, várd meg amíg elalszik, majd rajzolj rá álbajuszt és hasonlót. amikor felébred és elédáll te röhögd ki, majd értetlenkedését látva tarts elé egy tükröt. amint meglátja magát összezuhan, és öngyilkos lesz.
2. hitesd el a démonnal, h ő egy kiscica. ha meglátod adj neki tejet, hívd magadhoz úgy hogy ci-ci, simogasd meg és mond neki, milyen ari kiscica. ha jól végezted a dolgot végül elhiszi, és kiscicává változik. egy kiscica likvidálásának módját rádhagyom.
3. ha a démon saját belső feszültséged megtestesülése bármit teszel nem szűnik meg, hisz addig él, amíg te magad élsz. ebben az esetben két lehetőséged van:
a, együtt élsz a démonnal
b, átmész emo-ba
remélem Lothar sokat segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!