Hogyan lehet démont idézni?
Figyelt kérdés
Főképp olyan válaszoljon, aki jártas a témában. Szkeptikusok, hittérítők, kíméljenek!2013. dec. 27. 23:09
2/17 anonim válasza:
10 levágott mustárral bekent kecskefejet kell bedobni 06. 09. 6 óra 9 perckor a végzet hegyének tüzébe és közbe ősi saolin beszédet kell mormolnod.
3/17 A kérdező kommentje:
xDxD de most komolyan...
2013. dec. 27. 23:40
4/17 anonim válasza:
pont olyan komoly valaszokat kaptal, mint a kerdes.
demonok nincsenek, tehat idezni sem lehet oket.
5/17 Laylah válasza:
Egyszerűbb lehet, mint gondolnád, de nem mondom el. Nem vállalom a felelősségét.
6/17 Farkas András D. válasza:
Ezt imádom, jönnek a nagyképű barmok, én tudom...de csak azért sem mondom el, de azért kiírom, hogy én tudom...mert nincs jobb dolgom, mint az ezotéria rovatot olvasni és kiírni, hogy én tudom, ha feltett egy ilyen kérdést, attól még nem kell feltételezni, hogy meg is teszi, és ha sikerül sem biztos, hogy balul sül el, szóval minden "tapasztalt" személy megoszthatná neki, hogy sikerült... Amúgy, ha lehetne biztos felkapott téma lenne a világban, de nem túl gyakoriak a hírek, hogy valakivel démon végzett, vagy hétvégén nagy démonidéző buli lesz, de az a biztos, hogy ha kipróbálod.
7/17 anonim válasza:
Hidd el nekem, hogyha itt kérdezed meg, az azt jelenti, hogy nem is kell tudnod. Valaki mond egy baromságot és belehalsz. Akkor is olyan jó móka lesz? Teljesen fölösleges ilyen kérdést feltenni a gyakorikérdéseken.
8/17 Laylah válasza:
Farkas András D.: ha megnéznéd a többi válaszomat, tudhatnád, hogy nem nagyképűségből írtam.
9/17 Farkas András D. válasza:
Akkor sajnálom, de minden kérdésnél van legalább egy ember, aki mondja, hogy tudja, de ilyen olyan ürüggyel nem írja ki, értem én ha védeni akarja a kérdezőt, vagy hasonlóról van szó, csak egy idő után az agyamra ment, de sajnálom.
10/17 Laylah válasza:
Semmi baj, elvégre csak egy idegen vagyok. Messziről jött ember azt mond, amit akar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!