Vigyázz, ez nem játék, és csúnyán megjárhatod. Jó vége nem lehet, olyan dolgokba nyúlsz ahol semmi keresnivalód sincs.
Tégy le róla. Veszélyes.
Tiéd a döntés. Minden döntésnek következménye van.
Én az Őrangyalomat tudom meg idézni .
Démont pedig a sátánisták tudnak idézni azt is csak akkor ha 13 áldozatot nyújtanak Sátánnak .1 héten !
De csak szólok hogy a démonok veszélyes lények !
"Hülye válaszoktól kíméljenek."
Hát barátom, hülye kérdést tettél fel.
Egyetértek az előttem szólóval. Ha ilyen helyen kérdezed, mint ez, akkor nincs tapasztalatod. A szellemidézés sem vicc, mert már azzal is ráfaraghatsz. Nagyon komoly felkészültség és akaraterő kell már egy szellem megidézéséhez is. Ha túl könnyen megy, akkor valószínű, hogy nem azt idézted meg, akit akartál és akkor jönnek a gondok. És nem csak neked lehet rossz, hanem a környezetedben élőknek, családtagnak, barátoknak.
Ne próbáld ki, nem szokott jó vége lenni.
nem megy az olyan könnyen mint gondolnád, sztem te semmit sem tudnál megidézni, nem hogy egy démont...
inkább keress más elfoglaltságot!
Ismertem személyesen olyan egyéneket akiket hatalmába kerített egy démon. Egyik majdnem belehalt...és engem is megfenyegetett épp szeánszon keresztül..de hála Istennek, védelem volt rajtam és rém tudatlan voltam és csúnyán ráfizethettem volna ha nincs a Gondviselés..
Nagyon veszélyes.
Generalis...
És milyen az őrangyalod?
Hogyan idézed meg? Táblával? Vagy mentálisan kommunikálsz vele?
Vagy hogy van ez?
NE-IDÉZZ-DÉMONT!!!!
NAGYON VESZÉLYES!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!