Hogy lehet démont idézni?
Figyelt kérdés
Egy módszert már találtam de ami kell hozzá azok beszerezhetetlenek.Tudtok valami jó módszert?A lebeszélések nem érdekelnek.2013. szept. 26. 14:58
1/36 anonim válasza:
Én már gyakran idéztem démont egy saját módszerrel. Sajnos ezt a módszert még módosítanom kell, mert csak 20%-ban biztonságos. Én csak azért éltem túl, mert elég jól ismerem azokat a démonokat akiken gyakoroltam ezt a módszert. Majd, ha 100%-ban biztonságos lesz, akkor megírom neked is.
2/36 A kérdező kommentje:
Nekem a 20% is elég.
2013. szept. 26. 15:27
3/36 anonim válasza:
A 20% biztonságot arra értem, hogy az idéző csak 20%-ban marad életben. Ezt a módszert 100 ismerősömnek is megtanítottam mert nagyon akartak démont idézni, de belőlük nyolcvanketten kipurcantak. Kámpec. Azóta senkinek sem adtam át a titkot.
4/36 A kérdező kommentje:
Nem baj vállalom a kockázatot mondjad csak vagy ha nem akarod, hogy mindenki lássa írd le privátba.
2013. szept. 26. 15:48
5/36 anonim válasza:
Te lehet, hogy vállalod a kockázatot, de én nem. Már eddig is 18 ember élete szárad a lelkemen, nem akarok egy 19. is.
6/36 anonim válasza:
De ha tényleg akarod, leírom.
7/36 anonim válasza:
Basszus! Ti normálisok vagytok?
Higgyétek el nekem,hogy már meg is idéztétek csak még várnotok kell a találkozásig egy kicsit és az százszázalékos lesz.
8/36 anonim válasza:
Mivel nagyon kérted, megírom a módszert:
...
Leöntöd magad 6 liter benzinnel, úgy hogy a benzin egészen
fedje be a testedet. Majd a rajtad lévő benzint meggyújtod, közben azt énekeled vastag monoton hangon:
Lucifer herceg gonoszak királya, küld el nekem egyik szolgád, hogy hű szolgám legyen, és fogad el cserében a testemet és a lelkemet.
Ha Lucifer herceg úgy gondolja, hogy komolyan gondolod az üzletet, akkor eloltja az égő testedet, és megjelenik előtted egy démon - aki a legjobban illik a természetedhez. Ő kérni fog tőled valamit, amit neked meg kell tegyél, bármi is.
9/36 anonim válasza:
Bocs elírtam. 666 liter benzinnel kell leöntsed magad.
10/36 A kérdező kommentje:
Én komolyan kérdeztem a hülyeséget tartsd meg magadnak majd ha mutatsz róla egy videót hogy sikerült akkor elhiszem ezt a marhaságot.vagy tudod mit kipróbálom ha tényleg működik (biztos hogy nem) akkor elhiszem
2013. szept. 26. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!