Hogy lehet démont idézni?
Figyelt kérdés
Egy módszert már találtam de ami kell hozzá azok beszerezhetetlenek.Tudtok valami jó módszert?A lebeszélések nem érdekelnek.2013. szept. 26. 14:58
31/36 anonim válasza:
Nem tudtom hogy kell idézni,de rettentöen veszélyesek.
Tegnap este is majdnem ott hagytam a fogam(hehe szószerint :D )
32/36 Lenore Pein AsamiYuu válasza:
Kerdezo, ha mukodik az amit kuldtek neked privatba, akkor azt legyszi kuldd el, mert van egy dolog, amit ki kellene deritenem, de ebben csak egy bizonyos demon tudna segiteni.. Legyszives, ha nem gond, akkor elkuldod nekem te vagy barki mas? Kerem...
34/36 anonim válasza:
Meglátsz egy démont, és mondod neki, hogy "Ide, ide!"
35/36 anonim válasza:
Szerintem a "kedves kérdező"-t hagyni kellene. Mindenki a saját maga kárából tanul! Most hiába kezdem el itt én is írni a magamét, hogy :,,Tudod mit teszel?" ,,Tudod mivel állsz szembe?". Úgy sem hallgatna ezekre! Úgyhogy had csinálja csak! Majd meg tudja. Épp fél éve egy ember ez miatt halt meg! Megcsinálta a bajt... és....!!
36/36 anonim válasza:
Ilyen kèrsdést... Komolyan 2013 végefelè még hisznek ilyenekbe? Na mind egy. Hallod én már idéztem démont, jó haverod lesz. Mentek bulizni meg minden. Iszogattok, kitöri a nyakad tök jó nem? Na hajrá. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!