Csak én vagyok így? Egész eddigi életembe nem tapasztaltam semmi természetfelettit! Pedig még szkeptikus se vagyok!
Én egész eddigi életembe soha nem éreztem/láttam semmilyen természetfeletti lényt/történést. Ami még meglep hogy egyálltalán nem vagyok szkeptikus! Én hiszek mindenféle lényben, entitásban, szellemben stb.
Ellenben a családommal akik minden furcsaságot megtapasztalnak:
Anyám lépteket hall.
Bátyám találkozott a Halállal.
Nénikémnek éjszakánként kopogtatnak.
Hugomat megszállták (szellemidézés közben)
Unokatestvérem egy démonnal beszélt.
És még sorolhatnám sokáig! Egyedül én lennék az akivel nem történik semmi? Vagy csak normális vagyok? :D
Na akkor elmondom a bátyám történetét is!
Olyan pár hónapja történt hogy bátyám kórházba került vakbél gyulladással. Megműtötték, minden rendben volt de bent kellett tartani még egy hétig. Aztán itthon csengett a telefon olyan 01:00-kor a bátyám hívott minket hogy nagyon fél. Korán reggel bementünk és mindent elmesélt: azt mondta hogy éppen aludt de aztán annyira furcsa érzése támadt hogy felébredt és nem birt visszaaludni . És elmondása szerint látott az ágya előtt elsuhanni egy fekete alakot. Aztán visszaaludt de azt mondta megint felébredt. Megint látta azt a furcsaságot. És másnap reggel kiderült hogy az egyik szobatársa meghalt. És elkezdte nekünk válltig állítani hogy szerinte ezt az egész jelenséget a Halál jelenléte okozta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!