Démon lenne? [ Kérem szépen, szkeptikus, rosszakaró emberek kerüljék el ezt a kérdést! ]
Uncsimmal szellemet idéztünk * már elég sokat idézett, tapasztaltabb * de nem sok minden történt. Utána azt álmodta, hogy egy árnyat látott, ami követett engem haza. Már mikor hazajöttem tőle, rosszat álmodtam. Lépteket hallottam, mikor egyedül voltam itthon.Suttogásokat, stb.
Tegnap ( 2013.01.14-n) elhatároztam, hogy énekelek. Fel is vettem a gépen hangrögzítővel. Hallgatom hallgatom, egyszer csak egy hörgés, morgás hallatszik.
De:
~ nem volt itthon senki
~ nem lehetett kutya, egy sincs a szomszédban
~ nem jár erre busz
~ nem eregettem galambokat
vélemény? kérlek tényleg ne hülyeséget írjatok!
16/L
Egy ilyen hülye kérdésre, milyen választ vársz? :)
Engem miért nem találnak meg a szellemek soha?
Mondjuk ha feltöltenéd a hangfájlt akkor talán lehetne beszélgetni róla.
De én inkább úgy látom, mivel eleve azt akarod hallani, hogy gyá igen tuti démon volt, hát tessék: TUTI DÉMON VOLT.
Figyelj, én nem tartom magam egyértelműen és elzárkózóan szkeptikusnak, de az ilyen sztorik 99%-a kitaláció, vagy éppen hallucináció, vagy van rá értelmes magyarázat. Főleg a te korodban... hormonváltozások tömkelege, valószínűleg érdekelnek is az ilyen dolgok téged, az agy pedig csodálatos dolgokra képes. Én is tudnék mesélni, hogy a barátaimmal miket csináltunk 10-15 éves korunk között, évekig úgy gondoltuk, hogy egy fantom él a padlásunkon, és amikor egyedül voltam itthon áthívtam őket, hogy na akkor most felderítjük, késekkel, baltákkal szerelkeztünk fel, és néha tényleg hajmeresztő dolgokat hallottunk/láttunk, vagy úgy véltük :) Valahol mélyen tudtuk, hogy csak játék, szórakozás az egész, de nagyon komoly stratégiai tanácskozásokat tartottunk az elűzés érdekében, naphosszakat ültünk a könyvtárban kutakodással, stb :) Igen, szellemet is idéztünk, filmeket is néztünk, rosszakat is álmodtunk utána és láttunk/hallottunk dolgokat, de ezeknek egy része kitaláció volt a buli kedvéért, a másik részét az okos kis agyunk hozta létre számunkra. Mindenesetre néha féltünk, néha egészen komolyan rettegtünk, de általában együtt biztonságban voltunk, és jól elvoltunk. Én is hajlamos vagyok félni egy-egy elgondolkodtató, túlvilági dolgokról szóló film, történet, könyv után, ilyenkor minden sötét sarokban valami árnyat látok... de pár nap és elmúlik, most ez köti le a gondolataidat.
Nézd, én nem zárom ki, hogy létezhetnek ilyen dolgok, mert mi alapján zárhatnám ki? A természetfeletti dolgok egy részében sokszor van valami, és csodálatos képességű emberek élnek, meg olyanok, akik egy baleset után más emlékekkel rendelkeznek pl. Egy részére van racionális magyarázat, de nem mindenre. A híres ilyesmik viszont átverések szint mindig. Ne aggódj, nyugodj meg, nézz meg egy jó filmet, olvass egy jó könyvet, és máris vége lesz. Remélhetőleg.
Elektronikus hangjelenség, vagy mi a neve, hallgasd vissza újra, ott van-e. Szuokták ezt úgy, hogy odateszik valami lakatlan helyre a kazettát, ahol nincs zaj, s állítólag, fel lehet vele venni a szellemeket. Hogy mit vesz fel vele valójában, az jó kérdés.
Másik tippem, gyomorkorgás, bélhang. xD
Küld el az uncsidat a büdös fenébe a "tapasztaltságával" egyetembe.
Gratulálok amúgy megjelent az akit beinvitáltál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!