Démon lenne? [ Kérem szépen, szkeptikus, rosszakaró emberek kerüljék el ezt a kérdést! ]
Uncsimmal szellemet idéztünk * már elég sokat idézett, tapasztaltabb * de nem sok minden történt. Utána azt álmodta, hogy egy árnyat látott, ami követett engem haza. Már mikor hazajöttem tőle, rosszat álmodtam. Lépteket hallottam, mikor egyedül voltam itthon.Suttogásokat, stb.
Tegnap ( 2013.01.14-n) elhatároztam, hogy énekelek. Fel is vettem a gépen hangrögzítővel. Hallgatom hallgatom, egyszer csak egy hörgés, morgás hallatszik.
De:
~ nem volt itthon senki
~ nem lehetett kutya, egy sincs a szomszédban
~ nem jár erre busz
~ nem eregettem galambokat
vélemény? kérlek tényleg ne hülyeséget írjatok!
16/L
A szellemidézés az olyan dolgok közé tartozik, amiknek a legkevesebb értelme van.
Aki esetleg nem tudná miért (és sajnos sokan nem tudják), annak elmagyarázom.
Elég csak a szellemekre gondolni, és máris megjelennek. Ha mégsem, akkor viszont nyomós okuk van rá hogy miért nem, és akkor bizony nem is érdemes zavarni őket. Általában könnyen fel lehet venni velük a kapcsolatot, de ehhez szükséges egy valaki, aki "halló"-nak vallja magát (aki nincs tisztában a fogalommal, kérem ne kössön bele). Vannak bizonyos esetek, amikor nem szellem jön el, hanem démon, aki szellemnek adja ki magát, de ezt sokszor az ilyen téren legképzettebbek sem veszik észre rögtön. A démonokkal az a baj, hogy mindig alkukat kötnek, tetteikért mindig várnak valamit cserébe. Soha nem szabad hinni nekik! Tapasztalat! Ők az átverés és a csőbehúzás nagymesterei.
Van megoldás. Ha valóban démon járt nálad, és hiszel benne, hát kérd az angyalok segítségét. Ők mindig segítenek, ha szükség van rájuk. Ebben az esetben talán Zerosiel és Tutiel tudna a legtöbbet segíteni. Ők a testi, lelki és szellemi megtisztulás angyalai. De akár nézz utána Te is! :)
Remélem tudtam segíteni :)
"Van megoldás. Ha valóban démon járt nálad, és hiszel benne, hát kérd az angyalok segítségét. Ők mindig segítenek, ha szükség van rájuk. Ebben az esetben talán Zerosiel és Tutiel tudna a legtöbbet segíteni. Ők a testi, lelki és szellemi megtisztulás angyalai. De akár nézz utána Te is! :) "
Azaz, rántsd még jobban bele a gödörbe-nincs még eléggé benne..Ostoba.
Gondoltam, hogy ilyen retardáltak az emberek:DD
Szégyenek vagytok:3
Aki segíteni próbált, köszönöm:)
ÉS MÉG MEG VAN A FELVÉTEL.^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!