Csak én vagyok így? Egész eddigi életembe nem tapasztaltam semmi természetfelettit! Pedig még szkeptikus se vagyok!
Én egész eddigi életembe soha nem éreztem/láttam semmilyen természetfeletti lényt/történést. Ami még meglep hogy egyálltalán nem vagyok szkeptikus! Én hiszek mindenféle lényben, entitásban, szellemben stb.
Ellenben a családommal akik minden furcsaságot megtapasztalnak:
Anyám lépteket hall.
Bátyám találkozott a Halállal.
Nénikémnek éjszakánként kopogtatnak.
Hugomat megszállták (szellemidézés közben)
Unokatestvérem egy démonnal beszélt.
És még sorolhatnám sokáig! Egyedül én lennék az akivel nem történik semmi? Vagy csak normális vagyok? :D
"Egész eddigi életembe nem tapasztaltam semmi természetfelettit! "
Nos, talán azért, mert nem létezik semmi természetfölötti.
Majd megjön annak is az ideje. Hány éves vagy?
Én már láttam, látok szellemet éppen eleget, sőt még démont, és vagy daemont is. Az esetek 95%-ában szerintem normálisak látnak, tapasztalnak, éreznek ilyen dolgokat, és nem a szefósok, akik már a diliházban üldögélnek, mer' ugye a hülyéket előbb utóbb beviszik.És mit beszélt uncsitesód a démonnal? Mer' nem mindegy, hogy az időjárásról, vagy a lelkéről beszélnek.
Te nem vagy ezo fan!
Gyorsan menj el egy auralátóhoz, jósokhoz, illetve fizess rontás levételért!
A lakásodat, kizárólag a Feng-shui szerint rendezd be!
Minden nap hívd, dr. Tihanyi Tamást, az ezotériás orvost!
Legyen a kezdőlapod, a paranormal.hu
Kezdetnek ez is megteszi.
"Ha elmegy, kaphat cserébe valamit"
Hát nem jó ötlet egy ilyen megidézett valaminek ígéretet tenni :"D de kíváncsi vagyok hogy a lelküket kérte-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!