Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Csak én vagyok így? Egész...

Csak én vagyok így? Egész eddigi életembe nem tapasztaltam semmi természetfelettit! Pedig még szkeptikus se vagyok!

Figyelt kérdés

Én egész eddigi életembe soha nem éreztem/láttam semmilyen természetfeletti lényt/történést. Ami még meglep hogy egyálltalán nem vagyok szkeptikus! Én hiszek mindenféle lényben, entitásban, szellemben stb.

Ellenben a családommal akik minden furcsaságot megtapasztalnak:

Anyám lépteket hall.

Bátyám találkozott a Halállal.

Nénikémnek éjszakánként kopogtatnak.

Hugomat megszállták (szellemidézés közben)

Unokatestvérem egy démonnal beszélt.

És még sorolhatnám sokáig! Egyedül én lennék az akivel nem történik semmi? Vagy csak normális vagyok? :D

2014. febr. 2. 17:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem normális vagy, a családtagjaid meg vagy lódítanak, hogy érdekesebbnek tűnjenek, vagy képzelődnek/álmodnak.
2014. febr. 2. 18:07
 2/16 anonim válasza:
35%
Vagy a családtagjaid túl sok Odaátot néznek
2014. febr. 2. 18:38
 3/16 anonim ***** válasza:
51%

"Egész eddigi életembe nem tapasztaltam semmi természetfelettit! "

Nos, talán azért, mert nem létezik semmi természetfölötti.

2014. febr. 2. 18:50
 4/16 anonim ***** válasza:

Majd megjön annak is az ideje. Hány éves vagy?

Én már láttam, látok szellemet éppen eleget, sőt még démont, és vagy daemont is. Az esetek 95%-ában szerintem normálisak látnak, tapasztalnak, éreznek ilyen dolgokat, és nem a szefósok, akik már a diliházban üldögélnek, mer' ugye a hülyéket előbb utóbb beviszik.És mit beszélt uncsitesód a démonnal? Mer' nem mindegy, hogy az időjárásról, vagy a lelkéről beszélnek.

2014. febr. 3. 10:34
 5/16 anonim ***** válasza:

Te nem vagy ezo fan!

Gyorsan menj el egy auralátóhoz, jósokhoz, illetve fizess rontás levételért!

A lakásodat, kizárólag a Feng-shui szerint rendezd be!

Minden nap hívd, dr. Tihanyi Tamást, az ezotériás orvost!

Legyen a kezdőlapod, a paranormal.hu

Kezdetnek ez is megteszi.

2014. febr. 3. 12:31
 6/16 anonim válasza:
A helyedben örülnék neki hogy én megúsztam ha a családodra így rájár a rúd. Igaz én inkább tartom magam szkeptikusnak de valami alap félelem van azért bennem az ilyesmi iránt. Csak érthetetlen a számomra hogy valaki miért akar szándékosan olyan dolgokat látni amik ha tényleg léteznek, lehet megnyomorodik a lelke ha szembetalálkozik ezekkel a dolgokkal... :_D
2014. febr. 3. 15:09
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én 14 éves (lány) vagyok.
2014. febr. 3. 18:26
 8/16 A kérdező kommentje:
Ja és uncsitesóm és az ő testvére kitalálták hogy buliból démont idéznek. Állítólag miután vége lett a szertartásuknak nem történt semmi. Szerintük olyan éjfél után kopogásak voltak hallhatóak, becsapták a szobaajtókat, leestek a tárgyak. Majd olyan fél óra múlva azt állították hogy folytonosan hörgéseket hallanak. Majd unokatesóm azt mondta neki hogy ha elmegy akkor kaphat cserébe valamit. És azt mondták minden abbamaradt. (Ők mesélték nekem, de hogy igaz e )
2014. febr. 3. 18:36
 9/16 anonim ***** válasza:
hát mert te szeded rendesen a gyógyszereidet
2014. febr. 4. 17:27
 10/16 anonim ***** válasza:

"Ha elmegy, kaphat cserébe valamit"

Hát nem jó ötlet egy ilyen megidézett valaminek ígéretet tenni :"D de kíváncsi vagyok hogy a lelküket kérte-e.

2014. febr. 5. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!