Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek léteznek vámpírok?

Szerintetek léteznek vámpírok?

Figyelt kérdés
Olyan bizonytalan vagyok az ügyben. :S

2014. jan. 20. 00:34
1 2 3 4 5 6
 51/58 Shai-Hulud ***** válasza:

Andreast úgy lehet megölni, ha nem eteted.

Ez minden troll esetében beválik.

2014. febr. 2. 23:13
 52/58 A kérdező kommentje:

:)

Andreas, szerintem senki sem a megölés módjára gondol. Valami hihető, nem már sablonossá vált sztorira. Pl. valami olyasmit képzelek el, amit Louis is előad az Interjú a vámpírban c. könyvben. Na, azt már nagyobb eséllyel hinné el, aki hallaná. De csak tipp.

Egyébként előző, vannak durvább trollok is. Ez még a kakaóval elmegy kategória.

2014. febr. 2. 23:54
 53/58 fairi1 ***** válasza:

Andreas

"De mondd, mit szeretnél mit mondjak el? "

Történetet vár mindenki,Mit gondolsz magadról, és hogy határozod meg azt ami vagy? Hogy látod a világot.. stb.

persze akkor releváns ez a kérdés, ha vámpír és ember közt van vmi különbség biológiai értelembe.

nem azt akarta megtudakolni hogy lehet vámpírt ölni hanem a történetedben előjött egy látszólagos vagy valóságos ellentmondás, ami a történelmi események és történeted közt feszül.

[link]

Minden 1800 évekből származó kitnek amit árultak karók,keresztek,szent olajak,és növények porai voltak.

Ami arra utalhat, hogy rossz szerepjátékos vagy,mert mikor megalkottad a világodat nem gondoltad át teljesen.

2014. febr. 3. 01:04
 54/58 anonim ***** válasza:
Egy történetet szeretnél?
2014. febr. 3. 06:55
 55/58 anonim ***** válasza:
Andreas, mindenesetre eddig még nem láttam 0%-os válaszolót, te vagy az első :D Szerintem csinálj másik reget, kezdd újra, és ne akarj más bőrében tetszelegni, mert nem áll jól neked. Elég bénán csinálod... De dobhatsz még egyszer.
2014. febr. 3. 07:50
 56/58 anonim válasza:

Nem azt mondom, hogy vámpírok 100%-osan léteznek, az enyém csak egy laikus vélemény. De szerintem elgondolkodni rajta megéri...Tekintsünk most például a vámpírokra úgy, mint egy másik, embertől különböző faj, és ne úgy, mint a mondák, regék kitalált gonosztevőjére. Szerintem létezhet olyan humanoid lény, akinek közönséges vonásai lehetnek az ember által kitalált vámpírral. Ha van is ilyen, bizonyára nem vámpírnak nevezik, és nem egyeznek a tulajdonságai a klasszikus értelemben vett vámpírral. Mondjuk én még konkrét kézzel fogható, vagy írásos bizonyítékkal nem találkoztam, ha bárkinek rendelkezésére áll ilyesmi, belinkelhetné.

Egyébként van egy tudományos elmélet, miszerint amit nem ismerünk, azt nem is látjuk. Ez a kvantumfizika nevű tudományág egyik elmélete. Például egy történet szerint amikor Kolumbusz Kristófék partra szálltak Amerikában, az indiánok csak annyit láttak, hogy fodrozódik az óceán vize. Nem láthatták a hajót, mert nem ismerték, hiszen az olyan információkat tartalmazott, amelyek számukra ismeretlenek voltak. Tudom, hogy ez most így elég hülyén hangzik, én se hiszem, hogy ez így történt, ez csak egy jelképes példa arra, hogyha agyunk 10%-át használjuk csupán, vajon hány olyan dolog van közvetlen környezetünkben, amiről nem tudunk.

2014. febr. 3. 10:33
 57/58 fairi1 ***** válasza:

73%

"miszerint amit nem ismerünk, azt nem is látjuk"

no azért a hülyeségeket hagyjuk. Max az történik hogy nem veszed észre a jelentőségét. Egyszerűen hibának nézi, míg nem jön egy zseni aki észreveszi hogy ez a Nobel-díjam. Volt már ilyen....

mert ha igaz lenne akkor nem tudnánk semmit se felfedezni és kutatni.

"...............Ha van is ilyen, bizonyára nem vámpírnak nevezik"

sehogy se nevezik, mert eddig ilyen nem találódott.

2014. febr. 3. 12:12
 58/58 anonim válasza:
Alexander. Gondolom sejted, hogy ezért Vladmir kitekeri a nyakad. Már most többet elárultál ezeknek a halandóknak mint amennyit szabadott volna. Még jó, hogy a legyőzésünk titkát nem osztottad meg velük!
2014. febr. 3. 22:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!