Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek léteznek vámpírok?

Szerintetek léteznek vámpírok?

Figyelt kérdés
Olyan bizonytalan vagyok az ügyben. :S

2014. jan. 20. 00:34
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
Vám az van, de az ertitrofóbiában szenvedők nem nagyon utazgatnak.
2014. jan. 29. 07:46
 32/58 A kérdező kommentje:
Azért kicsit sajnálom őket. Mondjuk én sem utazgatok sokat, de amerre megyek, szerencsére vám sincs.
2014. jan. 29. 13:45
 33/58 anonim ***** válasza:
0%
Tisztelt Kérdező! Erre a kérdésedre tudok de nem fogok válasszal szolgálni. Annyit viszont mondhatok, hogy ti emberek miért nem találtok egy vámpírt sem. Méghozza azért nem kedves kérdező, mert amit tudtok a vámpírokról az csak részben fedi az igazságot. 1: nem ölünk embert. 2: nem vagyunk sápadtak sem. 3. A napfény csak kis mértékben káros. 4. Nem minden vámpír él arisztokrataként. Amit viszont jól tudtok: Erdélyben élünk. Néhány kósza vámpírt itt ott találni a környező országokban is. Remélem válaszom kielégítőnek bizonyult a számodra kedves Kérdező.
2014. jan. 29. 21:50
 34/58 A kérdező kommentje:

Nem igazán.

Ahm, szerintem bajosan "tudja" mindenki a vámpírokról ugyanazt. Lásd pl., hogy valaki nem is hisz bennük.

De azért köszi.

Nem gondoltam volna, hogy majd vámpír is válaszol. ;D

2014. jan. 29. 22:30
 35/58 anonim ***** válasza:

Az, hogy sokan nem hisznek bennünk az nem hátrány

Sőt. Amiben nem hisznek azt nem is próbálják meg levadászni.

2014. jan. 30. 07:34
 36/58 anonim ***** válasza:
És ez, hogy nem hisznek bennünk lényegesen megkönnyíti az életünket. Az 1700-1800 as években a vámpírok 90% át lemészárolták a vámpírvadászok.
2014. jan. 30. 07:54
 37/58 anonim ***** válasza:

"És ez, hogy nem hisznek bennünk lényegesen megkönnyíti az életünket. Az 1700-1800 as években a vámpírok 90% át lemészárolták a vámpírvadászok."

És emiatt árulod most el a nemzetségedet... Fenemód logikus lépés :)

2014. jan. 30. 08:15
 38/58 anonim ***** válasza:

Hidd el tényleg az volt

Én csak annyit mondtam, hogy miröl nem lehet minket felismerni. Azt nem hogy miröl igen. Plusz ma már akik emberek és ismernek minket ők nem árulnának el. És ha tudnák is hogy mik vagyunk. Mit tudnának csinálni? Egy lényeges információ: a karó nem jön be.

2014. jan. 30. 08:27
 39/58 anonim ***** válasza:
Egyébként a legtöbb embert csak az érdekli, hogy hogyan lehetne egy közülünk. Az átváltozás eléggé fájdalmas. De a vége felé már nem fogod érezni. Mondjuk én eddig csak egy embert változtattam át. 1987 július 22.én.
2014. jan. 30. 10:19
 40/58 fairi1 ***** válasza:

Andreas S.

Egy kis inkonzekvenciát veszek észre a történetedben

Mondom 1700 években vámpírok többségét kiirtottá, eddig ok. beszámolók szerint akkoriban karó a szívbe,amit nappal tettek meg, mert akkor holttestté váltak a vámpírok lefejezték, és elégették.Volt mikor a hamvakat is szétszórták vagy megették.

Ám azt mondod a nap nem ultimate a vámpír ellen és a karó se jön be.

2014. jan. 30. 12:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!