Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek léteznek vámpírok?

Szerintetek léteznek vámpírok?

Figyelt kérdés
Olyan bizonytalan vagyok az ügyben. :S

2014. jan. 20. 00:34
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
Drágám, akkor miben bízol?!?!
2014. jan. 20. 15:37
 12/58 A kérdező kommentje:

Én nem is rezeltem be. :D

A bizalommal hadilábon vagyok. Főleg itt.

2014. jan. 20. 17:32
 13/58 fairi1 ***** válasza:
65%

mi a fenének ezt a hülye kérdés? 100-szor megkérdezték,és 101-szerre se lesz tökéletes válasz.

de neked most szerencséd van! és kivétel leszel.

na akkor megmondom a tutit. xD

Igen, léteznek,teljesen valóságosak

Nem,sima kitalációk, emberi fantázia szüleményei

Most válaszd ki a neked tetszőt,és légy végre nyugodt és boldog. :)

2014. jan. 21. 00:07
 14/58 A kérdező kommentje:

Egyik sem túl kívánatos opció. Nem is tudom...

De értékelem, hogy rendesek vagytok (kivéve aki, nem....szégyeljétek magatokat). Köszönöm. :-)

2014. jan. 21. 17:56
 15/58 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy történetem figyelj érdekes lehet. Régen nagymamám meghalt és a padlását takarítottam. Rengeteg régi fénykép és festmény volt ott. Néhány nagyon régi is olyan 200 éves is... Kézzel festett meg minden.... Mikor kész voltam a padlással főztem egy teát és átnéztem ezeket... Találtam néhány olyan képet is amitől a frász kirázott... A nagyim volt rajta egy fiatal lánnyal olyan 20 év körüli lehetett... A kép hátuljára az volt írva hogy a "legkedvesebb barátnőmmel még a halálom után is". mikor megnézetem a fotókat átnéztem a festményeket is és akkor a vér megállt az ereimben..... Az egyik régi festményen ugyan az a lány volt. Nem hittem a szememnek... Másnap elvittem egy szakértőhöz hogy nézze meg hogy eredeti e a kép és igen. A festmény 280 éves volt egy ismeretlen erdélyi festő műve.. Máig nem értem hogy hogy lehetséges hogy az én nagyim és az a lány egy képen szerepel. A fénykép még megvan a festményt elárvereztetem. Nem szeretem volna hogy a házunkban maradjon.
2014. jan. 21. 22:26
 16/58 anonim ***** válasza:
Még ha léteznének is, gondolod hogy pont GYK-n fogsz bármilyen bizonyítékot találni??
2014. jan. 22. 08:02
 17/58 A kérdező kommentje:

Nem bizonyítokat akarok találni. A kérdés így szól: Szerintetek léteznek vámpírok?

A véleményeteket kértem, hogy ti mit gondoltak. Igazág szerint erre konkrétan elég kevesen válaszoltak és teljesen másról dumáltak.

2014. jan. 22. 14:40
 18/58 A kérdező kommentje:
*Igazság
2014. jan. 22. 14:40
 19/58 anonim ***** válasza:
NIN-CSE-NEK.
2014. jan. 22. 15:09
 20/58 anonim ***** válasza:
Miért törölték a válaszom? (11-es)
2014. jan. 22. 17:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!