Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek léteznek vámpírok?!

Szerintetek léteznek vámpírok?!

Figyelt kérdés

Szerintem lehetséges.de nem igazán vagyok biztos benne.

Komoly válaszokat ha lehet!

2014. jan. 9. 10:24
1 2
 1/12 anonim válasza:
15%
Edward Cullen
2014. jan. 9. 10:25
 2/12 anonim válasza:

Nem tartom valószínűnek, abból a szempontból, mert azok ugye emberek vérét isszák, és azokat általában ezzel meg is ölik. Ma már nem lehet úgy embert ülni, hogy ne derüljön ki ki az elkövető...

Ebből a szempontból nem annyira gondolom, hogy vannak, de amúgy simán én is hihőtenek találom, főleg Anne Rice- interjú a vámpírral regénye (illetve a film) alapján.

2014. jan. 9. 10:27
 3/12 anonim ***** válasza:

igen: [link]

ha emberi formajuakra gondolsz, nem.

2014. jan. 9. 10:38
 4/12 anonim ***** válasza:
69%

Enegrgiavámpír van, és rohadtul lélekölő velük egy légtérban lenni. Ténylegesen a létenergiákra telepszik rá, nem ad, csak elvesz és ha nem tud elvenni, delepusztul.

Az a típusú ember, aki arra játszik, hogy érzelmileg lehúzzon, folyamatosan drámázik, károg, balsejtelmei vannak, vagy egyszerűen csak ssszaaaar az élet.

2014. jan. 9. 10:57
 5/12 A kérdező kommentje:
Látott már valaki???de komolyan!
2014. jan. 9. 11:04
 6/12 A kérdező kommentje:
:DDD XD,kösz a válaszokat unatkoztam úgyhogy meg akartam tudni hogy milyen baromságokat írtok majd :P hát ez nagy volt! XD
2014. jan. 9. 11:13
 7/12 James T. Kirk ***** válasza:
Nem léteznek...de földönkívüliek igen!
2014. jan. 9. 13:39
 8/12 anonim válasza:
És ha megeszik az egész embert arra nem gondoltok?:) eltűnt emberek vannak! Így nem hiszem hogy az az elmélet jó hogy a holttestből kinyomozzák ki volt a tettes ;)
2014. jan. 9. 16:49
 9/12 A kérdező kommentje:
Jajaa ;)
2014. jan. 9. 21:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Jó volt magadból bohócot csinálni?
2014. jan. 10. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!