Szerintetek léteznek vámpírok?
Én sem igazán értem ezt a majdnam mindet kiirtották, de azért nem tudnak bántani felállást.
Mindig ilyesmikkel jöttök. :S
Andreas S. nagyon unatkozik és eteti a kislányokat és kisgyerekeket.Gondolom kap pm-eket a vámpírfanatikusoktól.
Sokat nem mond, mert akkor belebonyolódna a meséjébe...
Szerintem azért a többség már ráunt az ilyen vámpíros sztorikra. Ha meg nem, szórakozzanak rajta. :D
Okosabbak nem lettünk. :(
Annak örülök. :)
Mert igazából elég kevesen tették meg. :/
Andreas S.
Aztán sokat ne válaszoltál. Kb mindig ez ment itt, jön vmi vámpírtudó, aki nagy balladai homállyal mondott valamit és várta mi jön utána.
Tökéletes duma amivel fel tudod kelteni az olvasók figyelmét, de mindig nagyon vigyáznak ezek a "vámpírok" hogy semmi lényegest ne mondjanak, mert akkor hamar kiderülne kilóg a lóláb.
Főleg azért mert az emberek többségének annyira nincs fantáziája hogy a szakszavakat egy szerepjátékból kell lopnia.
Szépen utalsz 1720 után kitörő híres vámpírjárványra,amikor karókkal járva a falusiak rögtönzött vadászatot csináltak mikor kitört a "járvány".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!