Az ocsem kapott egy kisautot amibe bele tud ulni, vetetheti, es vannaj rajta gombok, zenelni es beszelni tud. Ejszakankent toltore rakjuk es mindig 1-2 korul megszolal magatol, zenel es dumal, tegnap pont akkor indult be,amikor ki
leptem a szobambol. A hugom mar latta, hogy magatol elindult a kocsi a konyhaban. Mi lehet erre a magyarazat?
Elképzelhető, de szerintem az ilyen ketyeréknél nagyon sok dolog van, ami elromolhat, vagy magától beindulhat. Unokatesóméknál is volt ilyen kisautó, és azzal is voltak ilyen bajok, aztán az apuka (aki dolgozott szerelőként régebben) szétszedte egy barátjával, és valami rosszul érintkezett benne. Amiatt néha nem indult el, vagy magától bekapcsolt.
Szerintem nem kell félni, nem hinném, hogy szellem lenne! :)
Arra akkor lehetne gyanakodni, ha több, egymástól független kütyü is produkál ilyeneket.
2014. jan. 5. 11:27
4/11 MrPifta válasza:
ha kiveszel belőle minden áramforrást, és még úgy is elindul, akkor lehet valami természetfölötti, egyébként programhiba vagy zárlat.
2014. jan. 5. 11:58
5/11 anonim válasza:
Mondta a húgod hogy "ott egy bácsi" vagy "ott egy néni"? Ha igen, akkor szellem van a házban.
2014. jan. 5. 13:30
6/11 anonim válasza:
Persze, végülis mi más okozhatan ilyen alapvető , hétköznapi dolgot mint egy szellem ...
2014. jan. 5. 14:02
7/11 anonim válasza:
Szerintem a nagybátonyi vámpír vagy a pásztói pókember a tettes!
2014. jan. 5. 17:51
8/11 anonim válasza:
TE nagybátonyba jársz lopni?
2014. jan. 5. 17:53
9/11 anonim válasza:
Jaja! Lemegyek a sittesekkel meg a pitbullkutyákkal oszt‘ víkendházakat‘ törünk fel. :D
2014. jan. 5. 18:15
10/11 anonim válasza:
Megmondta a laci mégegyszer lejössz meg fog szoptatni, úgyhogy be ne tedd a lábad többé a szent földre .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!