Szerintetek ez mi, szellem?
Az ocsem kapott egy kisautot amibe bele tud ulni, vetetheti, es vannaj rajta gombok, zenelni es beszelni tud. Ejszakankent toltore rakjuk es mindig 1-2 korul megszolal magatol, zenel es dumal, tegnap pont akkor indult be,amikor ki
leptem a szobambol. A hugom mar latta, hogy magatol elindult a kocsi a konyhaban. Mi lehet erre a magyarazat?
Elképzelhető, de szerintem az ilyen ketyeréknél nagyon sok dolog van, ami elromolhat, vagy magától beindulhat. Unokatesóméknál is volt ilyen kisautó, és azzal is voltak ilyen bajok, aztán az apuka (aki dolgozott szerelőként régebben) szétszedte egy barátjával, és valami rosszul érintkezett benne. Amiatt néha nem indult el, vagy magától bekapcsolt.
Szerintem nem kell félni, nem hinném, hogy szellem lenne! :)
Arra akkor lehetne gyanakodni, ha több, egymástól független kütyü is produkál ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!