Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A barátnőm házában szellem van?

A barátnőm házában szellem van?

Figyelt kérdés

Mindig furcsa zajok vannak a szobájában meg néha a konyhában...

Van egy lufi,ami naponta magától felfújódik,utána pedig le...

És ezt a szülei is észrevették...Meg persze én is...

Előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszokat!!!:)

2014. jan. 2. 17:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Nem tudom. Valószínű.
2014. jan. 2. 17:59
 2/11 A kérdező kommentje:
Aha,jó,köszi!
2014. jan. 2. 18:04
 3/11 anonim ***** válasza:
51%
Nincs szellem a barátnőd házában. Csak minden apróságra rá akarod fogni, hogy szellem csinálta. Zajokat sok dolog okozhat. Csak azért, mert zajt hallottál attól még nem szállták meg a szellemek a barátnőd házát. :DDD
2014. jan. 2. 18:05
 4/11 anonim ***** válasza:
53%

Ő lesz az:

"Kísértet járja be Európát – a kommunizmus kísértete."

2014. jan. 2. 18:30
 5/11 A kérdező kommentje:

De a barátnőm is hall dolgokat.

Meg amikor ketten vagyunk csak a házban,akkor is félünk,mert furcsa zajokat/csörömpöléseket hallunk...

És ketten biztos nem hallucinálunk...

Ezen el fogunk gondolkozni,de semmi értelme,mert nem mi fújjuk fel a lufit,meg nem mi csörömpölünk(de nem tudom hogyan tudnánk,mert amikor nincs otthon senki csak mi,és a szobában vagyunk,akkor hallunk csörömpöléseket)...

2014. jan. 2. 18:39
 6/11 anonim ***** válasza:

Ezek a hangok biztos hallhatóak nappal is, csak más zajok elnyelik. A lufi pedig nem fújja fel magát, sem más test "nélküli lény".

Szóval valaki max szívatni akar titeket a házban és ezzel szórakoztatja magát.

2014. jan. 2. 20:30
 7/11 feher.farkas@tihi ***** válasza:

azta!!!!!!! ugy szeretnem hogy elmenjek en is

en mar elegge tapasztalt vagyok.. na mindegy a lenyeg ne feljetek karomkodjatok nekik ha segit es legyetek erosek majd eljutok hozatok is :))))))))

2014. jan. 2. 20:52
 8/11 A kérdező kommentje:

És szerinted ki szívatna?

Nincs tesója,a szülei pedig ezt mért csinálnák,hogy felfújják a lufit?

Más nem lakik ott,meg egy ártatlan kiskutya...

2014. jan. 3. 13:58
 9/11 Farkas András D. ***** válasza:
A csörömpölést talán meg tudom magyarázni, gravitáció, hülyén hangzik, de én évekig féltem a konyhából érkező csörömpöléstől éjszaka, aztán egyszer fent maradtam, és láttam, hogy az elmosogatott tányérok egymásra csúsznak, szerintem a lufitól szabaduljatok meg, és ha még mindig vannak furcsaságok, vagy részletesebben le tudnád írni, ha nem ide akkor privátba, többet tudnék, de abban biztos vagyok, hogy furcsa zajok nem lesznek maguktól, szóval ha nincs racionális magyarázat akkor jobban kell keresni, vagy számolni azzal, lehet hogy tényleg "természet feletti".
2014. jan. 4. 00:18
 10/11 anonim válasza:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2014. jan. 4. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!