Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki ismeri az átok című...

Valaki ismeri az átok című filmet?

Figyelt kérdés
Nos, érdekelne a forgatókönyv leginkább a második részre vagyok kíváncsi valamelyik nap néztem egy csatornán és bealudtam nemtom mi volt a vége. De érdekelne a teljes forgatókönyv a válaszadónak zöld-pacsi igazából csinálni akarok egy horror filmet, de nem akarok dicsekedni lényeg, nagyszerű rendező vagyok. köszi előre...

2014. jan. 4. 11:18
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Aki azt gondolja, hogy féltem annak nincs igaza válaszokat akarok..
2014. jan. 4. 11:25
 2/26 Laylah ***** válasza:
100%
Régen láttam már, szóval igazából nem emlékszem rá, de az a film egy vicc. Szerintem ha jó horrort akarsz csinálni, nem ebből indulsz ki. Tudom, hogy ezzel nem segítettem, csak tanács volt. Sok sikert! :)
2014. jan. 4. 11:32
 3/26 A kérdező kommentje:
Basszus én sem vagyok ám időmilliómos válaszolna valaki kezdek pipa lenni. -.-
2014. jan. 4. 11:33
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Csak épp egy icipicit késtél el, tegnap este volt a tévében.
2014. jan. 4. 11:39
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Töltsd le és nézd meg, ha érdekel akkor kár ezzel elrontani az élményt.

Mindenesetre leírom: sok nyomozás után megtörik az átkot, de kiderül hogy mégsem. óriási csavar, a csávó otthon megnézte a videót és megpusztult. Ennyi, béna film...

2014. jan. 4. 11:39
 6/26 Laylah ***** válasza:
2014. jan. 4. 11:40
 7/26 A kérdező kommentje:
# 4 Basszus hánykor? Én hülye a köcs?ög vasember 3 című filmet néztem a Qurva Istenit. meg legjobb diszkó zenéket hallgattam. a francba..
2014. jan. 4. 11:44
 8/26 A kérdező kommentje:
# 5 letölteném csak nemtom honnan illegálisan pedig nem akarok filmet leszedni amúgyis hackelésért 6 hónap felfüggesztett kaptam már. # 6 Nagyon köszönöm a linket..
2014. jan. 4. 11:55
 9/26 anonim ***** válasza:

moovie(pont)cc

itt megnézheted.

2014. jan. 4. 12:12
 10/26 anonim ***** válasza:

# 8

Nyilván, kaptál 6 hónap felfüggesztettet, de egy filmet nem tudsz letölteni:D

2014. jan. 4. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!