Valaki ismeri az átok című filmet?
Figyelt kérdés
Nos, érdekelne a forgatókönyv leginkább a második részre vagyok kíváncsi valamelyik nap néztem egy csatornán és bealudtam nemtom mi volt a vége. De érdekelne a teljes forgatókönyv a válaszadónak zöld-pacsi igazából csinálni akarok egy horror filmet, de nem akarok dicsekedni lényeg, nagyszerű rendező vagyok. köszi előre...2014. jan. 4. 11:18
21/26 anonim válasza:
Ezt a félkegyelműt mikor bannolják már végérvényesen?
23/26 A kérdező kommentje:
#2.0 Ne, beszélj így #19-es válaszadóval tisztelned kell a másik társadat. #22 tudom, hogy sok fárasztó ember van, aki nem tudja befogni a száját. ezeket a személyeket bannolni kéne nem is értem őket. ismered bunyós pityút?
2014. jan. 4. 14:26
24/26 A kérdező kommentje:
Basszus 21-est akartam írni egy kicsit össze vagyok zavarodva kapom innen-onnan a privátot nem melyikre válaszoljak. nem szoktam sokat beszélni. De nagyon idegesítő, ahogy a 21-es válaszadó nem tiszteli a társait. Én nagyon csendes ember vagyok. ki írtam ezt a kérdést és egyetlen normális választ sem kaptam pedig nagyon jó rendező vagy állítólg és képregényeket is szoktam csinálni. De a kutya sem kíváncsi rájuk ezért elégettem mindett.
2014. jan. 4. 14:39
25/26 Laylah válasza:
Kérdező, hát az én válaszom se volt normális? :)
26/26 A kérdező kommentje:
# 25 Dehogy nem mindenkinek ment a zöld-kéz..
2014. jan. 4. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!