Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki ismeri az átok című...

Valaki ismeri az átok című filmet?

Figyelt kérdés
Nos, érdekelne a forgatókönyv leginkább a második részre vagyok kíváncsi valamelyik nap néztem egy csatornán és bealudtam nemtom mi volt a vége. De érdekelne a teljes forgatókönyv a válaszadónak zöld-pacsi igazából csinálni akarok egy horror filmet, de nem akarok dicsekedni lényeg, nagyszerű rendező vagyok. köszi előre...

2014. jan. 4. 11:18
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
#10 Nyilván nem azért kaptam, mert filmeket hackeltem tudok filmeket letölteni. De nem akarom illegálisan letölteni. szerencsém volt, hogy 16 éves voltam mert másképpen sittre kerültem volna. De ebbe inkább nem akarok bele menni mostmár megjavultam. xD
2014. jan. 4. 12:44
 12/26 anonim ***** válasza:

Persze, 16 évesen ugyanúgy büntetnek itthon, de teljesen mindegy...

Ha feleslegesen kamuzol akkor legalább néznél utána. A filmet pedig mással is letöltetheted, de erre is életképtelen vagy, nem még arra hogy hackelj:)

2014. jan. 4. 12:50
 13/26 A kérdező kommentje:
Hadjuk inkább persze igazad van a film forgatókönyvét tudod linkelni? :)
2014. jan. 4. 12:52
 14/26 A kérdező kommentje:

Nézd meg milyen fiatalon kezdjük én ezért léptem ki [link] Bár: most is kapok felhívásokat haveroktól. De mindett visszautasítom nem akarok bűnöző lenni...

J2.0 ez a hacker nevem..

2014. jan. 4. 13:25
 15/26 A kérdező kommentje:
#12 Remélem nem vetted be, hogy hacker vagyok csak viccelek. De azért néz utána J2.0 névnek. :-D
2014. jan. 4. 13:32
 16/26 anonim ***** válasza:
Jó, nyugi van. Úgysem győzöl meg róla, hogy hacker vagy, nyilvánvaló hogy nem vagy az. De őszintén szólva nem is érdekel.
2014. jan. 4. 13:34
 17/26 A kérdező kommentje:

De mi volt a film vége #16 nem árulód el a

haveromnak?:D Egyébként a GYK Maffiáról tudsz vagy tagja vagy?

2014. jan. 4. 13:42
 18/26 A kérdező kommentje:
Hoppá! "Haverodnak". De mindegy a haverom várja a film végének történetét. nagyon türelmetlen nyugodj már meg Pityu mindjárt megtudjuk.
2014. jan. 4. 13:51
 19/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom miről beszélsz, meg azt se hogy mi az a J2.0 de nem érdekel annyira, hogy utána nézzek.
2014. jan. 4. 13:52
 20/26 A kérdező kommentje:
#19 Téged semmi sem érdekel? Amúgy megértelek én is ilyen vagyok J2.0 a névjegyem. Legalább, ha nem tudod linkelni a forgatókönyvet akkor linkelj nekem valamilyen mulatós zenét. imádom a horror filmeket és a mulatós zenéket. Én tagja vagyok a GYK maffiának célunk mások bannolása. úgy müködik, hogy vagyunk egy páran nekem van pár ismerősöm az ismerősök ismerőseinek az ismerőse küldd valamelyikünknek egy privátot az tovább küldi a másiknak és így tovább. magam sem tudom hányan vagyunk. :-D
2014. jan. 4. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!