Szerintem kísért valaki akinek megvan rá az oka, árthat az embernek egy szellem?
Úgy gondolom léteznek szellemek. Anyám élettársa azt állította hogy amikor katona volt látott sikeres szellemidézést. Unokatestvéremmel láttunk egy fehéres-szürkés átlátszó alakot elsétálni a fal mellett, erre kb annyit reagáltunk hogy unokatesóm elkezdett sírni én meg ezért követtem mert reméltem hogy csak én halucináltam, de mivel náluk kisgyerek van a családban ezért sosem emlegetjük.
Múlt héten álltam a folyosón és oldalról láttam hogy valami szürke, nálam kicsit magasabb alak "elmegy", de azt hittem hogy csak amiatt láttam hogy rossz a szemem, alacsony a vérnyomásom és gyakran látok foltokat, de testvérem megkérdezte hogy: -Mi volt ez? mondom: -Mi?? ...-Valami elment melletted, ilyen szürke színű... (20 éves testvérem, ép elmével rendelkezik)
Még van sok dolog, olyan is ami bizonyítja hogy engem kísértenek, de egyszerűen elmebetegnek vallanám magam ha leírnám, pedig megtörtént.
Csúnyán bántottam valakit érzelmileg akinek az anyja meghalt, lehetséges hogy most adni akar nekem valamit (semmi jót :D)
Észrevettem hogy a családban néhányan kicsit tartanak tőlem amiért sok minden történik körülöttem és ez borzalmas, azt akarom hogy azt mondják mint kiskoromban, hogy :-Szellemek nem léteznek!! de nem ez van.
Csinálhat velem vagy a körülöttem lévőkkel valamit egy szellem?
10. Van pénzem, nem rengeteg de elég és még kiskorúnak számítok és nem dolgozhatok egyébként.
Itt mindenki az anyagiakkal jön meg azzal hogy kérdezés helyett mindenki menjen dolgozni/iskolába... hát nekem se ez a legnagyobb bajom, sokan látnak rémeket és túlélik, de mivel van ezotéria téma, gondoltam felteszek pár kérdést, elmesélek valamit annak aki hisz benne.
Köszönöm a további válaszok is!
"Csúnyán bántottam valakit érzelmileg"
Gondolom, csak bánt a lelkiismeret, és az agyad szórakozik veled emiatt, különböző fényjelenségeket (például, nem kizárólagosan!) szellemnek gondolsz. Illetve, ahogy a szavaidból kiveszem, mások is hisznek a szellemekben a közeledben, ez is csak erősítheti ezt. Nem kell túlparázni. Az jó ötlet lehet szvsz, ha megpróbálod helyrhozni azt a bármit. Nem vagyok pszichológus, de logikusnak tűnik.
#9 "attól még, hogy te nem hiszel benne az nem azt jelenti, hogy másnak se kellene...szabad akaratról hallottál már?"
A szabad akaratnak mi köze ehhez? Senki nem tiltotta meg, hogy higgy benne. Az más kérdés, hogy nem kellene.
Na ez logikus, adtam egy zöld felfelé mutató hüvelykujjat :)
Meg egyébként 10-es kivételével minden válaszolónak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!