Szerintem kísért valaki akinek megvan rá az oka, árthat az embernek egy szellem?
Úgy gondolom léteznek szellemek. Anyám élettársa azt állította hogy amikor katona volt látott sikeres szellemidézést. Unokatestvéremmel láttunk egy fehéres-szürkés átlátszó alakot elsétálni a fal mellett, erre kb annyit reagáltunk hogy unokatesóm elkezdett sírni én meg ezért követtem mert reméltem hogy csak én halucináltam, de mivel náluk kisgyerek van a családban ezért sosem emlegetjük.
Múlt héten álltam a folyosón és oldalról láttam hogy valami szürke, nálam kicsit magasabb alak "elmegy", de azt hittem hogy csak amiatt láttam hogy rossz a szemem, alacsony a vérnyomásom és gyakran látok foltokat, de testvérem megkérdezte hogy: -Mi volt ez? mondom: -Mi?? ...-Valami elment melletted, ilyen szürke színű... (20 éves testvérem, ép elmével rendelkezik)
Még van sok dolog, olyan is ami bizonyítja hogy engem kísértenek, de egyszerűen elmebetegnek vallanám magam ha leírnám, pedig megtörtént.
Csúnyán bántottam valakit érzelmileg akinek az anyja meghalt, lehetséges hogy most adni akar nekem valamit (semmi jót :D)
Észrevettem hogy a családban néhányan kicsit tartanak tőlem amiért sok minden történik körülöttem és ez borzalmas, azt akarom hogy azt mondják mint kiskoromban, hogy :-Szellemek nem léteznek!! de nem ez van.
Csinálhat velem vagy a körülöttem lévőkkel valamit egy szellem?
Köszönöm a válaszokat, attól tartok hogy nem lehet teljesen jóvátenni a tettem, de szépíteni a helyzeten mindig lehet, mindenképpen megpróbálom ha lesz rá alkalmam.
3. válasz
Ez így logikus és én általában logikusan gondolkodok ezért már eszembe jutott minden hogy odakint ment a kocsi és bejött a fény és ezért láttunk szellemet stb stb... 2 véleményem van a történésekről és az egyik ez.
Az a baj a többi esettel ami miatt úgy gondolom hogy engem kísért valaki hogy nincs rá szemtanú. Az idegrendszerem egyenlő egy nagy sz..rkupaccal, naponta 10x sírógörcsöt kapok ha egyedül vagyok és megtehetem, de mentális betegségem nincs ezért leírom... :
Néha este vagy napközben amikor tv-t nézek csak hirtelen elalszok és olyanokat álmodok hogy valaki "belémbújik" és sikít, de ezt szinte minden nap és amikor felkelek szinte 3-4 perc telt el azután hogy elaludtam, ez pedig lehetetlen úgy tudom... van olyan hogy megyek a folyosón és ilyen "képsorozatok" jelennek meg a fejemben, arról hogy valaki egy kórházban járkál valakinek az ágya felett meg egy ablak (:D) és közben úgy érzem hogy valaki megfogja a karom kb 2-3 ujjal... pasz hogy ez mi.
Én is szoktam látni dolgokat, valami/valaki ül az ágyon, megy a szobában, de egészségi okok miatt túl sokszor nem látok rendesen, így nem gondolok erről sok mindent :D, csak az álmokat veszem figyelembe, 2 hónapja kb mindig így alszok és álmodok, de már 2 éve csesztem ki az ismerősömmel és az anyja is másfél éve halott, arra gondoltam - most talált meg. És amiatt hiszek valamennyire a szellemekben mert amióta nagyobb vagyok a szüleim folyton mesélnek valami természetfelettiről amit láttak/tapasztaltak, gyerekkoromban azt mondták hogy szellemek nem léteznek mert úgyis féltem volna, de most... mondják ezerrel a sztorikat. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!