Erre van magyarázat? Tudok még félelem nélkül élni?
Kérlek titeket vegyetek komolyan, mert nagyon félek, és nemtudom mi legyen, jelenleg csak abban bízok, hogy valaki megtudja magyarázni a dolgokat, lehetőleg ésszerű magyarázatot ad a tegnap hajnalra.
De MI IS TÖRTÉNT ?
Feküdtem az ágyamon, élbeztem a sziesztát. Egy kereskedelmi csatorna műsorát néztem, amikor is álomba nyomott a fáradság. Aludtam mint a bunda, ám sípolásra ébredtem. Hirtelen ijedségem után meglepve állapítottam meg, hogy a pihenés túl jóra sikerült, 2 óra is elmúlt. Az adón műsorszünet, és a sípoló hang. Nem csináltam a dologból nagy ügyet, nyúltam a távirányítóért, és ekkor láttam a TV mellett gubbasztó... nos... nevezzük lénynek. Csak bámult rám, majd odakúszott mellém... Sokkot kaptam, csak bámultam rá... Majd sikítottam, erre ő az undorító arcát meg sem rezzentette, csak egy határozott mozdulattal az ágyam végébe ugrott... Ekkor láttam igazán : kb 140cm magas, csupasz, nyálkás, nyirkos a bőre, és furcsán nagy nyugalmat és szomorúságot sugallo fekete szemei voltak... Ekkor fogta magát és kivonaglott az ajtón. Végem. Nagyon megijedtem. Felkapcsoltam a villanyt, és gondolkodtam egy kicsit, illetve utánéztem a neten nem -e valami kórban, vagy ilyesmiben szenvedek, de nem... Sem alkohollal sem drogokkal nem élek, és nem dohányzom... Sőt... Szkeptikus vagyok... De azóta rettegek, és nem alszom... Nemtudom mi lesz így velem... Segítsetek ! Még mostis látom a szemeit, hallom ahogy mászik felém a szőnyegen... Nagyon félek.. Holnap kaptam időpontot pszihológushoz.. Talán megérem a holnap 11orát..
"Mindig sötétben jelenik meg, és azért nem pusztítja a vadállományt, mert feltehetően egy másik dimenzióban él. Egy miénkkel párhuzamos dimenzióban, és képes teleportálni magát. Ezért lehet az, hogy egy zárt helyiségben csak úgy megjelenik. Valószínűleg a hipertérben közlekedik, ezért képes a semmiből megjelenni, és mint a kámfor eltűnni. Vagy pedig nagyon fürge, és jól álcázza magát.
"
Hát ez egy nagyon jó magyarázat, de van pár premissza igazolás nélkül.
-Nincs bizonyítékunk arra, hogy más lények élnek másik dimenziókban.
-Arra sincs, hogy azok át tudnak járni ide.
-A hipertér létét se igazoltuk.
Szóval ez egy gyönyörű ad hoc hipotézis, de ez az idézet illik ide:
"— Tűzokádó sárkány lakik a garázsomban — tegyük fel, hogy egy nap ezzel a hírrel lepem meg a barátomat. — Nem vicc — teszem hozzá.
A barátom természetesen szeretné látni a sárkányt a saját szemével. Évezredek során számtalan sárkánytörténetet meséltek már, de valóságos sárkányt még senki nem látott. Micsoda lehetőség!
— Mutasd meg! — kérlel. Odavezetem a garázshoz. Bekukucskál. Egy létra, egy üres festékesdoboz, egy régi háromkerekű bicikli — a sárkány sehol.
— Hol a sárkány? — kérdi csalódottan tőlem.
— Természetesen itt van — válaszolom bizonytalanul körbemutatva. — Elfelejtettem mondani, hogy láthatatlan.
A barátomnak az az ötlete támad, hogy hintsünk lisztet a padlóra, abban meglátjuk a lábnyomait.
— Nem rossz ötlet — ismerem el — de sajnos, repül a levegőben.
— Infravörös érzékelővel akkor is ki tudjuk mutatni a tüzet, amit okád — jegyzi meg még mindig lelkesen.
— Sajnos ez sem megy. A láthatatlan láng, amit okád, jéghideg.
— Akkor szórjunk rá festéket !
— Logikus, de a probléma az, hogy ez egy testetlen sárkány, a festéknek nincs mire rárakódnia. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!