Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Erre van magyarázat? Tudok...

Erre van magyarázat? Tudok még félelem nélkül élni?

Figyelt kérdés

Kérlek titeket vegyetek komolyan, mert nagyon félek, és nemtudom mi legyen, jelenleg csak abban bízok, hogy valaki megtudja magyarázni a dolgokat, lehetőleg ésszerű magyarázatot ad a tegnap hajnalra.

De MI IS TÖRTÉNT ?

Feküdtem az ágyamon, élbeztem a sziesztát. Egy kereskedelmi csatorna műsorát néztem, amikor is álomba nyomott a fáradság. Aludtam mint a bunda, ám sípolásra ébredtem. Hirtelen ijedségem után meglepve állapítottam meg, hogy a pihenés túl jóra sikerült, 2 óra is elmúlt. Az adón műsorszünet, és a sípoló hang. Nem csináltam a dologból nagy ügyet, nyúltam a távirányítóért, és ekkor láttam a TV mellett gubbasztó... nos... nevezzük lénynek. Csak bámult rám, majd odakúszott mellém... Sokkot kaptam, csak bámultam rá... Majd sikítottam, erre ő az undorító arcát meg sem rezzentette, csak egy határozott mozdulattal az ágyam végébe ugrott... Ekkor láttam igazán : kb 140cm magas, csupasz, nyálkás, nyirkos a bőre, és furcsán nagy nyugalmat és szomorúságot sugallo fekete szemei voltak... Ekkor fogta magát és kivonaglott az ajtón. Végem. Nagyon megijedtem. Felkapcsoltam a villanyt, és gondolkodtam egy kicsit, illetve utánéztem a neten nem -e valami kórban, vagy ilyesmiben szenvedek, de nem... Sem alkohollal sem drogokkal nem élek, és nem dohányzom... Sőt... Szkeptikus vagyok... De azóta rettegek, és nem alszom... Nemtudom mi lesz így velem... Segítsetek ! Még mostis látom a szemeit, hallom ahogy mászik felém a szőnyegen... Nagyon félek.. Holnap kaptam időpontot pszihológushoz.. Talán megérem a holnap 11orát..

2013. dec. 2. 23:56
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim válasza:
A 35-ös válaszoló vagyok. Tudod mit, rendben hiszek neked,tegyük fel, hogy a tv-nek volt elég fénye, hogy lásd...dee akárhogy nézem a szövegedet...azt mégis honnan a fészkes fenéből állapítottad meg, hogy nyálkás, nyirkos a bőre??? Tévéfénnyel azt is ugye? :D Vagy lámpakapcsolás előtt/után biztos megsimogattad... Legalább már odafigyelnél a történetre, hogy ésszerű legyen, de ez KAMU, FAKE. Több helyen sántít az egész. Az meg mi, hogy felkapcsolatad és gondolkodtál egy kicsit, ezen mit gondolkodsz? Én pl lazán utána mentem volna( ha már vette a fáradtságot és bepofátlankodott). Illetve a lény mozgásvilága..először kúszik...aztán ugrik..majd rejtélyes módon vonaglani kezd. Másik meg....melléd kúszott, tehát ha melléd ment, akkor utána mért gondolta úgy, hogy hirtelen az ágyad végére ugrik...az szerintem nemm melletted van, hanem a lábadnál. Másik dolog: ugye szkeptikus vagy, jóval a mozgások előtt megláttad a lényt, gondol leesett, hogy valszeg az nem odavaló..dee te halálnyugodtan végignézted aho odamegy, !!!felugrik!!!...és kisétál. Miért nem ordítottál, síkitottál vagy mittomén, (az oké, hogy én nem ijedek meg, mert volt már pár alkalmam "találkozásokra"). Még 1 szempont: ha már tényéeg ott volt, szerintem a legtöbb ember vagy a házban élő egyéb emberekhez rohan, vagy a rendőrséget hívja kétségbeesésében...de nem te ink jöttél a netre, unatkoztál és feltetted ezt a kérdést, hogy legyen vmi élvezet is a napjaidban. Nnnaa úgy vélem eléggé kiveséztem a dolgot, végezetül: KAMU.
2013. dec. 4. 01:26
 42/53 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó !

Ha valami nedves, az csillog. Vagy fénylik. Amúgy egyedül lakom egy panelban. Nemtom te hány éves vagy, de én féltem, és mostis félek. Amúgy meg nem azonnal a GyIK re írtam ki. Először megnéztem mitől haluzhatok, vagy stb. Meg engem ne minősítsél, hohy Fake dolgokat írok ki, mert ez nem az. Amugy meg : Hívjam a rendőröket ? Mit mondok nekik ? Itt a mumus vagy mi. Amúgy épp ezért gomdollodtam, mert szkeptikus vagyok. És a mozgása tényleg abnormálos volt. De ha nem gond, nekem nem a mozgása volt fura, hanem az egész dolog. De bocs, ha legközelebb látom szólok neki hogy szabályosan közlekedjen, után felzargatom a panelt a hogy támad a nyálkás izé, aztán kihívom a rendőröket. Kösz a tanácsokat !

2013. dec. 4. 02:30
 43/53 anonim ***** válasza:

már korábban is írtam, hogy normális ember ilyenkor kétségbe esik, vagy követi azt az izét, hogy mégis hova megy, segítséget hív, nem tök nyugodtan felkapcsolja a lámpát, elkezd gondolkodni, és közben böngészi a netet, hogy vajon mit láthattam...

nem mellesleg egy CT vizsgálat eredménye ilyen gyorsan nem derül ki...

2013. dec. 4. 07:11
 44/53 Lilith1994 ***** válasza:
Kedves utolsó teljesen igazad van. Nekem már volt CT-m és egy két napot várni kellett. (agyrázkódás miatt volt nekem azt hiszem)
2013. dec. 4. 07:21
 45/53 anonim válasza:
Kedves kérdező, 20 éves vagyok, de ez a sztori még mindig kamu.......
2013. dec. 4. 09:23
 46/53 anonim ***** válasza:

Így néz ki a the rake, ha kíváncsi vagy.

[link]

2013. dec. 4. 14:29
 47/53 anonim ***** válasza:

Legalábbis a fantáziában, néhány ember fejében. A valóságban azonban így:

[link]

2013. dec. 4. 14:40
 48/53 David82 ***** válasza:

Ez nem az úgynevezett figyelő? Hallottam már erről a lényről. Tessék, egy link: [link]

De mondd csak. Biztos nem álmodtad az egészet?

2013. dec. 4. 17:58
 49/53 anonim ***** válasza:

Ez a Rake ugyanúgy urban legend mint a Slenderman.

Most őszintén vizsgáljuk meg:

-A leírás valami furcsa "mutáns" lényre utal. Torz testhelyzet, nyálkás bőr, csupaszság stb. Ez inkább utalna valami kísérleti állatra esetleg, de a sztorik furcsa, szadista természettel ruházzák fel, és ez az egész nem igazán passzol össze.

-Mivel a sztorik szerint bárhol felbukkanhat, több kontinensen is, feltételezhető, hogy több külön populáció él belőlük. Ez azonban igencsak valószínűtlen, mert a Rake-sztori néhány évig visszakövethető csak. Azelőtt miért nem volt semmi? Miért nem látta őket sehol senki? Akár a természetes élőhelyükön.

-Valamit enniük is kell. Ha mondjuk az országban él egy 10 fős populáció ezekből a lényekből, akkor már bőven feltűnt volna a vadgazdálkodásokban a sok elejtett állat.

Szóval, ha kicsit logikusan vizsgáljuk meg, akkor is egyértelmű, hogy baromság az egész. Főleg, hogy valójában a Someting Awful fórumon találták ki, pont úgy mint a Slendermant.

2013. dec. 5. 10:39
 50/53 David82 ***** válasza:
Utolsó hszóló: Szerintem ez egy létező lény, akárcsak a molyember. Mindig sötétben jelenik meg, és azért nem pusztítja a vadállományt, mert feltehetően egy másik dimenzióban él. Egy miénkkel párhuzamos dimenzióban, és képes teleportálni magát. Ezért lehet az, hogy egy zárt helyiségben csak úgy megjelenik. Valószínűleg a hipertérben közlekedik, ezért képes a semmiből megjelenni, és mint a kámfor eltűnni. Vagy pedig nagyon fürge, és jól álcázza magát.
2013. dec. 6. 19:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!