Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Erre van magyarázat? Tudok...

Erre van magyarázat? Tudok még félelem nélkül élni?

Figyelt kérdés

Kérlek titeket vegyetek komolyan, mert nagyon félek, és nemtudom mi legyen, jelenleg csak abban bízok, hogy valaki megtudja magyarázni a dolgokat, lehetőleg ésszerű magyarázatot ad a tegnap hajnalra.

De MI IS TÖRTÉNT ?

Feküdtem az ágyamon, élbeztem a sziesztát. Egy kereskedelmi csatorna műsorát néztem, amikor is álomba nyomott a fáradság. Aludtam mint a bunda, ám sípolásra ébredtem. Hirtelen ijedségem után meglepve állapítottam meg, hogy a pihenés túl jóra sikerült, 2 óra is elmúlt. Az adón műsorszünet, és a sípoló hang. Nem csináltam a dologból nagy ügyet, nyúltam a távirányítóért, és ekkor láttam a TV mellett gubbasztó... nos... nevezzük lénynek. Csak bámult rám, majd odakúszott mellém... Sokkot kaptam, csak bámultam rá... Majd sikítottam, erre ő az undorító arcát meg sem rezzentette, csak egy határozott mozdulattal az ágyam végébe ugrott... Ekkor láttam igazán : kb 140cm magas, csupasz, nyálkás, nyirkos a bőre, és furcsán nagy nyugalmat és szomorúságot sugallo fekete szemei voltak... Ekkor fogta magát és kivonaglott az ajtón. Végem. Nagyon megijedtem. Felkapcsoltam a villanyt, és gondolkodtam egy kicsit, illetve utánéztem a neten nem -e valami kórban, vagy ilyesmiben szenvedek, de nem... Sem alkohollal sem drogokkal nem élek, és nem dohányzom... Sőt... Szkeptikus vagyok... De azóta rettegek, és nem alszom... Nemtudom mi lesz így velem... Segítsetek ! Még mostis látom a szemeit, hallom ahogy mászik felém a szőnyegen... Nagyon félek.. Holnap kaptam időpontot pszihológushoz.. Talán megérem a holnap 11orát..

2013. dec. 2. 23:56
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:

Utolsó !

Milyen the rake ?

2013. dec. 3. 18:52
 32/53 anonim válasza:
haver nyugodj meg aludd ki magad erre holnap mikor megnyugodtál visszatérünk lehet egy angyal is démonak álcázva én elhiszem hogy nem képzelted ha még egyszer találkozol vele határozottan kérdezz rá hogy mit akar és add meg neki a tiszteletet ez is nagyon fontos.
2013. dec. 3. 20:38
 33/53 anonim ***** válasza:
Jah, meg a telefonszámodat is, hogy ha netán épp akkor jutna eszébe ijesztegetni téged, amikor nem vagy otthon...
2013. dec. 3. 20:49
 34/53 anonim válasza:

Sceptic.

Ha szkeptikus vagy mit keresel az Ezotéria témánál?

(előző válaszoló)

2013. dec. 3. 21:34
 35/53 anonim válasza:
Kedves kérdező, én megértő vagyok ilyen esetekben, mert hiszek benne és vannak tapasztalataim...de a szövegedben van egy óriási ellentmondás. Honnan tudod, hogy: "csupasz, nyálkás, nyirkos a bőre, és furcsán nagy nyugalmat és szomorúságot sugallo fekete szemei voltak" ha a villanyt azután kapcsoltad fel, miután kiment a szobából? Ne csodálkozz ha erre kapásból rávágják. hogy na jól van hagyjuk is...
2013. dec. 3. 21:34
 36/53 anonim ***** válasza:

The rake (figyelő)

Egy lény aki folyamatosan figyel miközben alszol, ha felébredsz akkor elkap.

A leírtak alapján erre tippelnék.

[link]

Nagy fekete szem, félénk, szomorkás, átható tekintet.

Olyan mint egy nagy csupasz kutya, vagy egy meztelen kis növésű emberszerű lény.

Keress rá bővebben ha akarsz.

Írj privátot, leírhatod a részleteket.

2013. dec. 3. 22:11
 37/53 A kérdező kommentje:

Uccsó előtti : Azért a tv. nek van annyi fénye.

Utolsó : Bővebben ? Fontos lenne ?

2013. dec. 3. 22:26
 38/53 nemelfogult ***** válasza:

"Kedves kérdező, én megértő vagyok ilyen esetekben, mert hiszek benne és vannak tapasztalataim...de a szövegedben van egy óriási ellentmondás... stb"

Végre valaki gondolkodik:) Ilyen trollokkal nem kell megértő legyél, sajnos nem velük történnek az ilyen esetek pedig megérdemelnék

"A pszihológus elküldött a háziorvoshoz, a háziorvos meg kontrasztanyagos agyi CT re. És ekkor : Önnek semmi baja, egészséges."

A kérdést tegnap 23:56-kor tetted fel. Gondolom nem Magyarországon élsz, ha ezt ilyen gyorsan lezavartad. Persze majd elfelelytettem, hogy az alien inváziót kiemelt gyorsasággal intézik.

2013. dec. 3. 22:38
 39/53 anonim ***** válasza:

"Ha szkeptikus vagy mit keresel az Ezotéria témánál? "

Nem láttam belépni tilos táblát az ajtóra ragasztva... :)

2013. dec. 3. 22:43
 40/53 A kérdező kommentje:

Kedves nemelfogult !

Pedig ez így volt... Reggel 11 kor indultam útnak. A pszicholóhus anyu barátnője, a háziorvosnál 20 percet töltöttem.

2013. dec. 3. 22:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!