Erre van magyarázat? Tudok még félelem nélkül élni?
Kérlek titeket vegyetek komolyan, mert nagyon félek, és nemtudom mi legyen, jelenleg csak abban bízok, hogy valaki megtudja magyarázni a dolgokat, lehetőleg ésszerű magyarázatot ad a tegnap hajnalra.
De MI IS TÖRTÉNT ?
Feküdtem az ágyamon, élbeztem a sziesztát. Egy kereskedelmi csatorna műsorát néztem, amikor is álomba nyomott a fáradság. Aludtam mint a bunda, ám sípolásra ébredtem. Hirtelen ijedségem után meglepve állapítottam meg, hogy a pihenés túl jóra sikerült, 2 óra is elmúlt. Az adón műsorszünet, és a sípoló hang. Nem csináltam a dologból nagy ügyet, nyúltam a távirányítóért, és ekkor láttam a TV mellett gubbasztó... nos... nevezzük lénynek. Csak bámult rám, majd odakúszott mellém... Sokkot kaptam, csak bámultam rá... Majd sikítottam, erre ő az undorító arcát meg sem rezzentette, csak egy határozott mozdulattal az ágyam végébe ugrott... Ekkor láttam igazán : kb 140cm magas, csupasz, nyálkás, nyirkos a bőre, és furcsán nagy nyugalmat és szomorúságot sugallo fekete szemei voltak... Ekkor fogta magát és kivonaglott az ajtón. Végem. Nagyon megijedtem. Felkapcsoltam a villanyt, és gondolkodtam egy kicsit, illetve utánéztem a neten nem -e valami kórban, vagy ilyesmiben szenvedek, de nem... Sem alkohollal sem drogokkal nem élek, és nem dohányzom... Sőt... Szkeptikus vagyok... De azóta rettegek, és nem alszom... Nemtudom mi lesz így velem... Segítsetek ! Még mostis látom a szemeit, hallom ahogy mászik felém a szőnyegen... Nagyon félek.. Holnap kaptam időpontot pszihológushoz.. Talán megérem a holnap 11orát..
A másodiknak köszönöm a megértést !
A harmadikkal meg nem foglalkozom...
Pali 45!
Már említettem a kérdésben : Nem élek drogokkal. Az LSD pedig az.
igen, valószínűleg miután engem is így megijesztett volna egy furcsa lény, majd kisétál a szobámból, az első dolgom az lenne, hogy felmegyek a netre
na hagyjál a hülyeségeddel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!