Erre van magyarázat? Tudok még félelem nélkül élni?
Kérlek titeket vegyetek komolyan, mert nagyon félek, és nemtudom mi legyen, jelenleg csak abban bízok, hogy valaki megtudja magyarázni a dolgokat, lehetőleg ésszerű magyarázatot ad a tegnap hajnalra.
De MI IS TÖRTÉNT ?
Feküdtem az ágyamon, élbeztem a sziesztát. Egy kereskedelmi csatorna műsorát néztem, amikor is álomba nyomott a fáradság. Aludtam mint a bunda, ám sípolásra ébredtem. Hirtelen ijedségem után meglepve állapítottam meg, hogy a pihenés túl jóra sikerült, 2 óra is elmúlt. Az adón műsorszünet, és a sípoló hang. Nem csináltam a dologból nagy ügyet, nyúltam a távirányítóért, és ekkor láttam a TV mellett gubbasztó... nos... nevezzük lénynek. Csak bámult rám, majd odakúszott mellém... Sokkot kaptam, csak bámultam rá... Majd sikítottam, erre ő az undorító arcát meg sem rezzentette, csak egy határozott mozdulattal az ágyam végébe ugrott... Ekkor láttam igazán : kb 140cm magas, csupasz, nyálkás, nyirkos a bőre, és furcsán nagy nyugalmat és szomorúságot sugallo fekete szemei voltak... Ekkor fogta magát és kivonaglott az ajtón. Végem. Nagyon megijedtem. Felkapcsoltam a villanyt, és gondolkodtam egy kicsit, illetve utánéztem a neten nem -e valami kórban, vagy ilyesmiben szenvedek, de nem... Sem alkohollal sem drogokkal nem élek, és nem dohányzom... Sőt... Szkeptikus vagyok... De azóta rettegek, és nem alszom... Nemtudom mi lesz így velem... Segítsetek ! Még mostis látom a szemeit, hallom ahogy mászik felém a szőnyegen... Nagyon félek.. Holnap kaptam időpontot pszihológushoz.. Talán megérem a holnap 11orát..
Ha pszichológus nem tudna mit kezdeni a problémáddal akkor szerintem nézz utána kik foglalkoznak ezzel a témával.Biztos találsz olyat aki tud majd segíteni. Pl. Villás Bélától hallgattam olyan videót amiben "lényekről" beszélt, és úgy hallottam, hogy segített is már másokon, ilyen kérdésben.Személyesen nem is merem őt.
Hallottam , olvastam különböző látható és nem látható "lényekről".Nekem hihetőnek tűnik , hogy körülöttünk sok ilyen "lény" sürgölődhet.Már csak azért is hihető , mert hasonló esetem nekem is volt már.Igaz, hogy én nem láttam , hanem egyértelműen éreztem a jelenlétét.Első alkalommal nagyon félelmetes volt.Nehezen aludtam el azokban a napokban mert féltem.Végül is többször is "megjelent", de már nem volt olyan félelmetes. Aztán az egyik alkalommal amikor megint "megjelent" , azt "mondtam" illetve gondolatban azt "sugároztam" felé , hogy "mond meg ha valamit akarsz , vagy tedd meg ha valamit akarsz". Ezek után eltűnt és azóta sem találkoztam vele. Itt persze lehetne vitatkozni, hogy pusztán az elmém szüleménye volt e, avagy egy "létező lényről" volt szó. A lényeg az , hogy akkor szűnt meg ez a "lény" amikor a félelmemmel szembenéztem. Tehát a félelem ott volt bennem , de azt mondtam , hogy "gyere csinálj amit akarsz". Ezzel viszont bizonyos értelemben meg is szűnt a félelmem, és a "lény" eltűnt.Ha nem tudsz jobbat , próbáld ki , hogy "szembenézel" Te is a félelmeddel, illetve a "lénnyel".Ha belegondolsz , hogy egyre jobban félni fogsz a találkozástól és egyre inkább rettegni fogsz, attól a "lény"Nem biztos , hogy el fog tűnni, talán bizonyos értelemben a félelmed még inkább ott tarthatja. Amúgy ha belegondolsz, amit írtál a "lényről" , annak ellenére, hogy nem mindennapos dolog, hogy ilyet tapasztalunk.A külsejét leszámítva, nem tűnt annyira szörnyűséges "lénynek". A szeme nyugalmat és szomorúságot sugárzott.Nem úgy tűnik, hogy bántani akarna. Így talán bátrabban "rákérdezhetsz"szembenézhetsz a" lénnyel" , illetve a félelmeddel.
Hello ismét! én úgy gondolom hogy nem csak az agy kreálhat ilyesmit. Én már láttam dolgokat és egészséges elmeállapotú vagyok, voltam már orvosnál régebben és ő is meg mondta hogy semmi baj sincsen az elme állapotommal. Régebben volt egy enyhe depresszióm de az nem okoz ilyeneket...
Egyébként hozzá tenném hogy semmilyen szert nem szedek és nem is szedtem sosem és nem is fogok. Ja és még azt is hozzá fűzném hogy ha többen láttok valamit akkor az nem lehet hallucináció, és ugyan azt láttuk.
Én is úgy gondolom ahogyan sokan előttem írták hogy ne félj tőle! További szép napot!
Egy The rake volt.
Ja és higgy az idegenekben, mert ők irányítják a világot.
Béke és legyél felkészült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!