Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit tegyek? Szerintetek demon...

Mit tegyek? Szerintetek demon szalt meg?

Figyelt kérdés

Multkor setalok az utcan es egy csoport liba, ugy 10, megtamad.... egy falun elek, ezert gyakran megtortenik felem hogy egy-egy csoport liba megkivancsipkedni, ezert fel is keszultem a "vedekezesre". De amikor a libak kozeledni kezdtek,es mikor hozzamerterk, lehajtottak a fejuket es elkeezdtek huzni a fejuket a foldon, lassal, felenken hatrafele mikozben borzasztoan folyt a csorukon, az orrukbol a ver... majd amikor kisse tavolodtak sancba ertek, ekkorra mar nem volt bennuk ero, leestek a fooldre es szornyes sivitotttak,majd ott mind a 10-12 liba elverzett... nem latott senki, ezert elmentem onnan gyorsan...

es meg masok is tortennek, kissebb fura holgok velem mint pl arcokat velek felfedeznifelhokben, majd fura hangokat hallok, es mire visszanezek a felho sehol, meg ejjelente ugy alszok hogy szemem nyitva es latok mindent, emlekszek mindenre ami tortenik mikor alszok, de nem tudok megmozdulni csak ha felkeltenek meg stb...

2013. szept. 25. 16:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, nem félsz, hogy a faludból valaki olvassa a kérdésedet? Mert a sok döglött libáról hamar rád ismernek ám, és akkor jaj neked! Megvádolnak boszorkánysággal, és a falu főterén máglyára ültetnek. Ha már a libákat nem süthették meg...
2013. szept. 30. 23:09
 12/15 anonim ***** válasza:
77%
Eddig ez volt a napom fénypontja, komolyan, vagy 10 percig a földön fetrengtem a röhögéstől! :D
2013. okt. 1. 20:08
 13/15 A kérdező kommentje:
a faszt megszívjátok!
2013. okt. 7. 05:09
 14/15 anonim ***** válasza:
nana szépen beszélj libapásztor avagy megszállott liba. xDD
2013. okt. 7. 08:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem ez hallucinációnak tűnik.
2013. okt. 27. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!