Van itt olyan, aki ért a démonokhoz?
Figyelt kérdés
Ha van itt valaki, aki tényleg ért ezekhez, akkor az írjon rám privátban. Fontos lenne. Segítségre lenne szükségem.2013. szept. 10. 15:44
1/9 anonim válasza:
Én valamennyire értek hozzàjuk.Kérdezz :)
2/9 anonim válasza:
En ertek hozzajuk, van 3 alapveto szabaly:
Ne érje nedvesség a testét!
Tartsd távol az éles fénytől!
De ami a legfontosabb: hiába sír, hiába könyörög, soha, de soha ne etesd meg éjfél után!
Vagy ez a szornyecskek hasznalati utasitasa?:D:D:D:D
3/9 hunbula válasza:
Sam és Dean. :)
Egyébként szerintem ne foglalkozz démonokkal.
4/9 A kérdező kommentje:
Épp ez a baj. Ha én foglalkoznák velük, akkor nem írtam volna ki a kérdést.
Csak sajnos fordítva van.
Engem nem érdekelnének.
2013. szept. 11. 17:26
6/9 A kérdező kommentje:
Egyes emberkék itt nagyon jól tudnak gúnyolódni a másikkal. Ha velük lenne ez, akkor megnézném a szép kis vigyort a pofájukon!
2013. szept. 11. 19:59
7/9 anonim válasza:
Ha budapesti vagy akkor fel is kereshetnéd LaMech-et vagy valakit aki ért ehhez.
8/9 A kérdező kommentje:
7: Nem vagyok pesti, de vannak ott családtagjaim úgyhogy meg tudnám oldani. Annyit megkérdezehtnék, hogy ő tulajdonképpen ki és milyen dologgal foglakozik konkrétan?
2013. szept. 14. 14:24
9/9 anonim válasza:
Ha beírod a nevét akkor kiadja a honlapját. Spirituális gyógyító elvileg, az állapotfelmérés az ingyenes. Elég sok dologgal foglalkozik, akár telefonon is megkérdezheted hogy tud e ebben segíteni, ha meg nem akkor megkérdezheted hogy kit ajánlana. Amúgy volt még pár megbízható ember akit láttam hogy ilyesmivel foglalkozik, csak a nevüket így hirtelen nem tudom, de utána nézhetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!