Szerintetek igaz ez a démonos sztori?
Már nem bírtam ki, hogy ne kérdezzek rá!
Mielőtt bárki engem tartana butinak a kérdés miatt, kiemelném, hogy az itt leírtakat én hallottam egy rokonomtól, ki állítólag folyamatosan jár a médiumokhoz.
Ezt csak úgy említem. Nem tudom mennyire fontos itt.
A lényeg, hogy én nem hiszem el! Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is a következőről:
Egy hete voltam a rokonoméknál. A következőket mesélte nekem egy beszélgetés kapcsán. Még megemlíteném, hogy ő az ilyenekbe bele buzulva!
Egy démonról szól, ki elragadott egy nőt (ezt állítja).
Állítólag egy démon itt a Földön megbarátkozott egy lánnyal és megrontotta a magját (remélem ezt értitek).
Sokáig volt itt vele. Azt hiszem azt mondta, hogy egy évig. Majd egy nap hazament a lány és a férfi szeme, akiről ő nem tudta, hogy démon ... megváltozott.
A rendőrség se őt sem a férfit nem találta sehol!
Egy médium szerint magával ragadta!
Várom a véleményeket!
A megszállásnál lehet, hogy történik ilyen.
De én felvetem azt a kérdést pluszba hozzá, hogy egyáltalán ő honnan tudja ezt ilyen hajszálpontosan?!!
Ráadásul honnan veszi, hogy átváltott a szeme?! Voltak tanúk...?!
Jó, ezeket csak zárójelben "" állítom, de millió kérdést lehet itt felvetni.
Azonban ez a megszállásos dolog nem kizárt.
Annyit tudok, hogy a nő állítólag keresztény volt és a pasi kezdettől foga nem ment be vele a templomba, hanem, amikor ő bement, akkor az kint megvárta.
Lehet, hogy a templombelieknél terjedt el....!
Na, mindegy, de az a lényeg, hogy hihetetlen!
Lehet, hogy a pasinak más oka volt arra, hogy ne menjen be a templomba, pl. szülei is erősen hívők voltak és folyton templomba járt, rossz emlék, rossz tapasztalat, meglehet, hogy nem akarta, hogy a "fanatikus hívő közösség" beszippantsa (ha amiatt terjesztették el, hogy démon, mert nem ment be a templomba, akkor totál meg is értem, mert az tényleg nem normális bagázs), de még az is elképzelhető, hogy valamelyik előző életében templomban ölték meg, vagy a keresztények nyírták ki (pl. boszorkányság vádja), és emiatt nem mert bemenni (aki pl. megfulladt előző életében, az többnyire fél a víztől, legalábbis a mélytől, és a fulladásos haláltól, stb..)
Szóval ha van is ebben misztikum, messze nem annyi, mint amit az illető előadott neked. :)
4: Kevés a valós tény benne, de akkor is érdekes.
Bár, ha az első válaszolót átgondolom, akkor igaza van!
A templomnál pedig az előző életben c. dolog miatt pedig neked!
Beszéld rá a rokonodat a szappanoperákra!
Az is marhaság, de arra már csak legyintenek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!