Honnan ered az ufos anális beültetés sztori?
Figyelt kérdés
Csomó filmben, meg sorozatban van, hogy akit elrabolnak, annak a seggében csinálnak valamit, ez honnan indult ?2012. dec. 10. 12:14
1/10 anonim válasza:
Én a South Parkban láttam (s01e01) először (meg máshol nemis).
2/10 anonim válasza:
Vagy azért találták ki, hogy kellően sokkoló és figyelemfelkeltő legyen. Ha annyi lenne a hír, hogy az idegenek megmérték valaki vérnyomását és egy tablettát nyelettek le vele, akkor nem kapott volna akkora visszhangot.
A másik, hogy ha valaki álmodta, akkor a valós félelmek gyakran beépülnek az álombeli cselekményekbe.
4/10 anonim válasza:
mert az UFO-k sggfejek, és a maguk formájára akarnak alakítani
5/10 anonim válasza:
Ez egy ún. trópus, de nem lehet visszakövetni az eredetét. Valószínűleg a 60-as évek Amerikájában terjedt el, inspirációja viszont valós orvosi eljárás, na nem ültetnek be semmit, de vannak vizsgálatok amihez benéznek a végbélen keresztül.
Itt van sok példa rá hogy hol-miben szerepelt:
6/10 anonim válasza:
Hány szabályt kell még megszegnie egy kérdésnek, hogy a modik töröljék (vagy legalább áttegyék máshová)?
7/10 tetris válasza:
Én eddig úgy tudtam, hogy az eltérítettek orrába helyeznek el valami inplantátumot. Nem lehet, hogy a nazálist keverted össze az anális-sal?
8/10 Napkiraly válasza:
egy reggel felébredtem a saját hányásomban fekve egy mezőn. Az utolsó emlékem,hogy megiszom egy vodkát a pultnál. Utána időkiesés. A seggem nagyon fájt, és mellettem egy használt koton volt eldobva. Egyértelmű volt, hogy az idegenek elraboltak és beültettek valamit a seggembe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!